Home » Hovedtelefoner og højttalere » Headset til det travle kontor
Headset til det travle kontor

Headset til det travle kontor

Share

Plantronics Blackwire C725 er et stereoheadset til unified communications (UC), der er skabt til at blive brugt i travle og støjende kontormiljøer, hvor headsettes aktive støjdæmpende egenskaber kan komme til rette

Headsettet er målrettet medarbejdere, der benytter en pc eller en Mac som base for ip-telefoni. Blackwire C725 findes i to varianter, den her testede, der er en allround løsning til forskellige softphones som Avaya, Cisco og Skype for at nævne nogle.

725M versionen er derimod særligt optimeret til brug med Microsoft Lync. Headsettet har en meget fin udførelse og er meget let. Det kan justeres til forskellige hovedstørrelser, omend det kan knibe, hvis man har et stort hoved.

Se også:  B&W PX7 [TEST]: Sammenhængende og dynamisk

 

Ørekopperne er små men sidder godt, når man har fået tilpasset headsettet. Ørekopperne kan drejes således, at headsettet kan foldes sammen og medbringes i den medfølgende etui. Headsettet brillerer ved at have en meget klar lyd, hvilket også gælder for den støjdæmpede mikrofon. Blackwire C725 har indbygget dynamisk equalizer og digital signalbehandling, hvilket er med til at sikre, at stemmer fremstår tydelige.

Headsettet tilsluttes computeren via USB-kablet med integreret kontrolboks, her kan du justere volumen, tage opkald, mute mikrofonen og endelig slå den indbyggede støjdæmpning til og fra. Støjdæmpningen fungerer bedst, når computerstøj, blæserstøj og lignende lyde skal dæmpes.

Stemmer dæmpes ikke lige så godt. Det er et godt headset til supportmedarbejdere, callcenter-arbejdere eller computerbaserede medarbejdere, der skal kunne kontaktes dagen igennem. Det er smart at opkald, takket være indbyggede sensorer, kan besvares automatisk, ved blot at tage headsettet på.

Se også:  Microsoft Headphones 2 [TEST]: Gennemført headset

Plantronics Blackwire C725
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
hovedtelefoner
plantronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S