Home » Mobiltelefon » Gedigen Google-mobil
Gedigen Google-mobil

Gedigen Google-mobil

Share

Google Nexus 6 er en ordenlig krabat, der leverer den rene Android-vare på fornem vis

Den sjette version af Googles Nexus-mobil er skabt i samarbejde med Motorola. Med en skærm på 6” er det den hidtil største i serien. Motorola har dog gjort en god indsats for at minimere størrelsen og vægten. Et design i aluminium og plast gør den relativt let, og der er ikke meget spildplads omkring skærmen. Opløsningen er Quad HD, og billedet udmærket omend mindre rent i farverne end de bedste konkurrenter.

Kræfter mangler mobilen ikke, men der er et stykke op til de bedste på markedet. Man vil dog næppe mærke nogen svaghed, med mindre man virkelig presser den med de mest krævende spil. Kameraet tager billeder på 13 megapixel med middelmådige resultater.

Se også:  Dét tjener musikere på Spotify

I dagslys bliver billederne ganske fine, men i mørke omgivelser må kameraet give op. Den afgørende forskel på mobilerne i Nexus-serien og andre smartphones med Android er, at du får Googles styresystem i den helt rene form og adgang til de nyeste opdateringer lang tid før alle andre.

Her er der tale om Android Lollipop 5.1, som giver en brugeroplevelse, der er mere overskuelig og brugervenlig end nogensinde. Det er klart mobilens force og klart den bærende grund til, at man bør overveje den fremfor andre. Prisen er dog også ganske fornuftig.


Google Nexus 6
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Google
nexus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S