Home » Hovedtelefoner og højttalere » Kan lagergiganten også lave lyd?
Kan lagergiganten også lave lyd?

Kan lagergiganten også lave lyd?

Share

Kingston er mest kendt for ramklodser og ssd’er. Med HyperX Cloud II har de imidlertid skabt et gamingheadset. Vi testede hvordan producenten er sluppet fra det …

Kvalitetsindtrykket er godt med brug af gedigne materialer. Headsettet er udstyret med 53 mm neodymium højttalerenheder i en lukket konstruktion, der minimerer udefrakommende støj og forstærker basniveauet.

Frekvensområdet går fra 15 Hz til 25 kHz. Mikrofonen er aftagelig med fleksibel mikrofonarm og påmonteret vindhætte. HyperX Cloud II headsettet har sin force i computerspil, hvor det leverer en god atmosfære med en godt helstøbt lyd med glimrende bund. 7.1-kanals lyden udvider lydbilledet, men giver ikke rigtig den ønskede effekt.

Headsettet er også velegnet til lytning af musik, hvilket ikke altid er gamingheadsets stærke side. Her har headsettet en fin velafbalanceret lyd, der dog selvfølgelig ikke når specialiserede audiohovedtelefoner i den dyre ende. HyperX Cloud II har mellemstore ørekopper med indlejrede metalkapper med HyperX- logo. Bøjlen, der går op i det velpolstrede og fleksible hovedbånd, er også udført i kraftig metal.

Se også:  Plantronics var med på månen for 50 år siden

Headsettets ørekopper sidder fint til hovedet uden at udøve et stort pres. Ørepuderne med det læderlignede materiale kan udskiftes med ørepuder med stofpolstring. Headsettet sidder godt, hvis man har et stort hoved kan hovedbøjlen dog komme til at hvile permanent på hovedet. Headsettet er udstyret med en kraftig flettet ledning på 1 meter der ikke filtrer, i enden af denne sidder en 3,5 mm minijackstik til brug i smartphones, tablets, Xbox One samt PlayStation 4.

Der medfølger desuden et 2 meters forlængerkabel med indbygget virtuelt 7.1-lydkort med USB-stik og volumenkontrol til brug med pc. Her kan du skrue op og ned for såvel hovedtelefonen og mikrofonen, hver gang ledsaget af et lille bip. Mikrofonen kan også mutes her, og 7.1-surroundlyden kan slås til eller fra. Headsettet er ikke billigt, men det udmærker sig alligevel ved i høj grad at være pengene værd. Man kunne savne muligheden for at fintune lydkortets lydindstillinger, men ellers er der mest ros at dele ud.

Se også:  Fortæl os om dine tablet-vaner og vind

Kingston HyperX Cloud II
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Kingston HyperX Cloud 2
TAGS
hovedtelefoner
Kingston

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S