Home » Andet » Mini-dronen er en kortvarig fornøjelse
Mini-dronen er en kortvarig fornøjelse

Mini-dronen er en kortvarig fornøjelse

Share

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en drone, men er ikke lige klar til at kaste flere tusinde kroner efter en stor og avanceret en af slagsen, så er Rolling Spider måske det rigtige sted at starte

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en drone, men er ikke lige klar til at kaste flere tusinde kroner efter en stor og avanceret en af slagsen, så er Rolling Spider måske det rigtige sted at starte. Prisen er relativt beskeden, men som sådan får du en fuldt fungerende drone, om end i miniformat. Designet er domineret af plast, og den føles ret legetøjs-agtig.

Se også:  Skæve og skøre droner

Flyvefærdighederne er der dog umiddelbart ikke en finger at sætte på. Dronen holder sig flot og stabilt i luften, og den lystrer fint på dine kommandoer, når du betjener den fra mobilen. Dog kræver det noget øvelse, før man har helt styr på navigationen.

Forbindelsen oprettes via Bluetooth og er nogenlunde ukompliceret at sætte op. I dronen er indbygget kamera, så du kan tage billeder fra luften. Forvent dog ikke de skarpeste skud.

Opløsningen er blot 3 MP, men det er tilstrækkelig til, at du kan få brugbare billeder. Det største problem er batterilevetiden. Maks. otte minutter klarer den lille drone, inden batteriet skal oplades igen. Der er mulighed for at købe ekstra batterier, så du kan forlænge flyvetiden ved at udskifte det tomme, men det hæmmer nu alligevel oplevelsen ret meget, at man konstant skal holde øje med batteri-indikatoren. Ellers er der dog ikke mange grunde til ikke at overveje Rolling Spider, som din første drone.

Se også:  Tag på ekspedition i havets dyb med ny undervandsdrone


Parrot Rolling Spider
3.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Drone
Parrot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S