Home » Gaming & Konsoller » Stilfuldt dansk gaming-headset sætter nye standarder for genren
Stilfuldt dansk gaming-headset sætter nye standarder for genren

Stilfuldt dansk gaming-headset sætter nye standarder for genren

Share

Steelseries lancerer et nyt gaming-headset, der synes at toppe alt, hvad producenten tidligere har leveret – med blandt andet en avanceret equalizer-funktion, der tilpasser lydbilledet til dine spil

Steelseries er anerkendt som en af verdens bedste producenter af headset til gaming. Selskabet med danske rødder lancerer nu headsettet Arctis Nova Pro, der med ny funktionalitet og et ret opsigtsvækkende design lægger sig ind i toppen af sin genre.

Det er ikke en hi-fi-hovedtelefon, men headsettet ser ud som sådan en – med et elegant design. Steelseries kalder selv designstilen for dansk. Her finder du ikke noget hidsigt rgb-lys.

Avanceret tonekontrol

Steelseries har til headsettet udviklet Sonar Audio Software Suite (se skærmen på billedet foroven), som blandt andet byder på en avanceret EQ (equalizer = tonekontrol). Her kan du styre næsten hver enkelt lydfrekvens’ styrke i det samlede lydbillede, ligesom der er lydprofiler til kendte spil.

Se også:  I dag udkommer det længe ventede Gran Turismo 7

Ifølge Steelseries løfter det nye headset og softwaren gaminglyd op på et nyt niveau. Arctis Nova Pro betegnes som en milepæl.

Skelsættende nyhed

“Der er afgørende øjeblikke i enhver branche, og dette er en af de skelsættende dage,” siger Ehtisham Rabbani, SteelSeries’ administrerende direktør.

“I dag indleder vi en ny æra for gaminglyd med lanceringen af Arctis Nova Pro-serien og Sonar Audio Software Suite. Vi er virkelig glade for at kunne styrke spillere, give dem en konkurrencefordel og få dem til at opleve ren hi-fidelity-akustik i spil.”

Headsettet fås i en kablet og en trådløs version.

Headsettet fås i en kablet og en trådløs version.

Steelseries er også begejstret for headsettets nye støjreducerende mikrofon (der angiveligt er AI-styret), som ifølge producenten vil sikre krystalkare spillerkommentarer. Og Sonar Audio Software Suiten stopper al distraherende baggrundsstøj ved at benytte samme tovejs mikrofon-opbygning som Formel 1-kørere, forklares det.

Se også:  Her bliver din gaming kølet helt ned – og farten går op

Headsettet, der kan købes nu, fås i både trådløse og kablede udgaver samt til pc og spilkonsoller. Priserne går fra 2099 til 2899 kroner.


TAGS
Gaming
gamingheadset
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S