Home » Sikkerhed » Nyt Alt om DATA: Sådan snyder du hackerne
Nyt Alt om DATA: Sådan snyder du hackerne

Nyt Alt om DATA: Sådan snyder du hackerne

Share

Tag kontrol med din pc og undgå hacker-angreb. Du får hele otte sider med guides til at beskytte dit privatliv og din pc i det nye nummer af Alt om DATA, der som sædvanlig også byder på et væld af guides, nyheder, test og artikler om den nyeste teknologi

Truslen fra hackere og IT-kriminelle er større end nogensinde, men du ikke er helt solgt til stanglakrids blot du bevæger dig ud på nettet. Med god fornuft, de rette forholdsregler og ikke mindst stærke programmer, er risikoen for at ryge i fælden betydeligt lavere. Vi fortæller dig hvad du skal vide. Samtidig guider vi dig til hvad du skal gøre for at genvinde kontrol med din pc, hvis katastrofen rammer og hackere forsøger at trænge ind.

Se også:  Arlo Pro og Arlo Pro 2 er nu kompatible med HomeKit
Hold øje med hjemmet

Indbrud sker dog ikke kun i elektronisk form. Hjemmerøverier er desværre stadig et udbredt problem. Men med et trådløst overvågningskamera kan du blive advaret, når du kommer ubudne gæster og forhindrer dem i at plyndre dig. Vi tester seks af de mest spændende på markedet lige nu og fortæller hvilket der beskytter hjemmet bedst.

Robotten klarer vinduespudsningen

Robotter kan hjælpe os med flere og flere ting. Nu kan de også klare vinduespudsningen. Vi kigger nærmere på Winbot, som uden du skal røre en finger, skal kunne sørge for at få dine vinduer rene. Men er det for godt til at være sandt? Få svaret i vores test.

Se også:  Arlo Ultra + hub [TEST]: Fremragende billeder og gode funktioner

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 02/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
Alt om DATA
hacker-angreb
overvågningskamera
winbot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S