Home » Samfund » Nyt dansk parti drevet af kunstig intelligens – tager de holdninger der er tilovers
Nyt dansk parti drevet af kunstig intelligens – tager de holdninger der er tilovers

Nyt dansk parti drevet af kunstig intelligens – tager de holdninger der er tilovers

Share

Det Syntetiske Parti er drevet af en kunstig intelligens og har til hensigt at være det sidste nye parti i Danmark. Det udtrykker de holdninger, der ikke er repræsenteret på Christiansborg

I slutningen af maj 2022 blev en ny, dansk partidannelse lanceret til et større event hos tech-platformen MindFuture i Høje Taastrup.

Navnet er Det Syntetiske Parti, og dets platform er drevet af en kunstig intelligens, som er designet og programmeret af den aarhusianske kunstnergruppe Computer Lars.

Sofavælgernes stemme

Partiet har til hensigt at være det sidste nye parti i Danmark. Dets kunstige intelligens har læst samtlige tekster, som de ikke-opstillingsberettigede partier har lagt på internettet, og udtrykker dermed sofavælgernes stemme som en pærevælling af hr.hvemsomhelst’s visioner.

Se også:  Hvor går professionel it hen? 5G, kvanter og AI er gode bud

Dermed vil Det Syntetiske Parti optimere deltagelsen blandt de 20%, der ikke normalt stemmer til valget i Danmark, og for første gang i valghistorien banke stemmeprocenten til folketingsvalgene op på 100%. Partiet søger pt. vælgererklæringer på den statsstyrede portal.

Syntetiske politikere debatterer

Det Syntetiske Parti afholder løbende sin generalforsamling i en Discord-gruppe, der er offentligt tilgængelig. Her indgår partiets kunstige intelligens i diskussioner med medlemmerne døgnet rundt. I gruppen kan man blandt andet møde frontfiguren Leder Lars, partisekretæren Computer Lars samt de øvrige medlemmer i basisstrukturen Det Syntetiske Parti.

I august 2022 står Det Syntetiske Parti bag kunstudstillingen SCHEMES i samarbejde med flere ledende aktører i dansk IT-branche, og det vil afholde sine første vælgermøder for en menneskelig offentlighed i forbindelse med Vestegnens Kulturuge i september 2022.

Se også:  Stjæler AI en masse job? – formentlig ikke


TAGS
AI
Kunstig intelligens
Politik

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S