Home » Sikkerhed » Nyt dansk antivirusfirma: Internetsikkerhed skal være nemmere at forstå
Nyt dansk antivirusfirma: Internetsikkerhed skal være nemmere at forstå

Nyt dansk antivirusfirma: Internetsikkerhed skal være nemmere at forstå

Share

Internetsikkerhed er et must i dag, men der er for megen uigennemsigtighed i branchen og brugerne bliver nemt vildledt, mener Martin Larsen, medstifter af et nyt dansk antivirusfirma . Han er klar til at satse benhårdt på klar tale og bedre service, herunder 24-timers gratis support på dansk. Investorer tror på konceptet

Der er for mange smarte ord og det er alt for svært at gennemskue præcis, hvad man får for pengene og hvad der skal til for at være ordentligt beskyttet, når man færdes på nettet. Og det er primært branchens skyld, fordi brugervenligheden slet ikke har fulgt med den udvikling, som er sket de senere år på antivirus-området.

Det mener direktør Martin Larsen og partnere, som derfor har valgt at stifte ChiliSecurity, et nyt dansk firma, der fokuserer på online sikkerhed til private. Missionen er at bringe brugervenlighed og service i fokus.

Helt konkret betyder det, at brugerne vil kunne få hjælp døgnets 24-timer på dansk, og at alle typer it-relaterede problemer tages seriøst. Det kan være alt fra en printer, der ikke kan installeres til en virus, der har angrebet familiens pc eller Mac. For et lille beløb om måneden får man fri support, som bl.a. inkluderer fjernsupport.

Chili-konceptet tegner så stærkt, at der allerede står en række investorer bag, som både har kastet penge i projektet og stillet lokaler i Odense til rådighed. Målet er udover Danmark at satse internationalt, hvorfor ChiliSecurity´s hjemmeside lige nu er ved at blive oversat til 20 forskellige sprog.

“De fleste af vores konkurrenter yder support på engelsk, men ikke på det enkelte lands sprog, og det er her vi vil gøre en forskel. Det er muligt, fordi vi ansætter it-supportere lokalt i de forskellige lande”, siger Martin Larsen.
Han er ikke i tvivl om, at der er brug et firma som hans, fordi internetsikkerhed er kommet for at blive.

“Vores købsvaner og forbrug bliver mere og mere digitaliseret, og det har svindlerne også opdaget. Tænk bare på de nylige svindelforsøg med den populære Mobile Pay-app, Nationalbankens stop for egen produktion af danske pengesedler og i det hele taget den kolossale udvikling hen mod et papir-og pengeløst samfund, som vi er midt i”, siger han.

ChiliSecurity´s antivirusprogrammer har lånt teknologien fra BitDefender, som flere år i træk er kåret til at levere verdens bedste antivirusmotor. Både brugere med PC, Mac eller Android-smartphones kan benytte programmerne.

“Udover at tilbyde den bedste teknologi, er det tillid og klarhed, der er vores varemærke. Brugerne skal kun betale for den beskyttelse, de reelt har brug for. Vi er ikke interesserede i at oversælge ved at bruge smarte ord eller på andre måder komplicere tingene med uoverskuelige abonnementsordninger og en masse med småt. Samtidig skal hele vores software pakkes meget mere brugervenligt ind, og hvis der skulle være noget der driller, så er vi jo aldrig mere end telefonopkald væk”, siger Martin Larsen.

[pt id=’2032743′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Martin Larsen Chilisecurity”‘]

Martin Larsen, Chilisecurity


TAGS
ChiliSecurity

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S