Home » Wearable » Nyt Apple Watch Series 7 byder på større og mere avanceret skærm
Nyt Apple Watch Series 7 byder på større og mere avanceret skærm

Nyt Apple Watch Series 7 byder på større og mere avanceret skærm

Share

Det nye Apple Watch har større skærm og forbedret holdbarhed og byder samtidig på hurtigere opladning, nye farver på urkasserne i aluminium og opdateret styresystem

Apple Watch Series 7 byder en af de største designopdateringer i Apples-urets levetid. Det har en redesignet Altid aktiv-Retina-skærm med større skærmflade og smallere kanter, som maksimerer skærmarealet samtidig med at selve urets mål ændres mindst muligt.

Hele designet har et blødere feel med mere afrundede hjørner, og skærmen har en ny kant med lysbrydning for at sikre, at urskiver og apps på fuld skærm nemt kan nå helt ud til urkassens krumning.

Apple Watch Series 7 har også en brugergrænseflade, der er optimeret til den større skærm, hvilket gør teksten nemmere at læse og at bruge, og to unikke urskiver – Kontur og Modular Duo – der er designet specifikt til den nye enhed. Med forbedringerne af skærmen får brugerne den samme 18 timers batteritid til en hel dag, der nu komplementeres af 33 procent hurtigere opladning.

Se også:  8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta
Stærkt og støvafvisende

Apple Watch Series 7 er det hidtil mest robuste Apple Watch med et stærkere stødafvisende frontglas. Det er det første Apple Watch, der har IP6X-certificering for støvafvisningsgrad, og det er fortsat klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter (WR50).

Det nyeste Apple Watch tilbyder fortsat uundværlige værktøjer til sundhed og velvære, herunder en elektrisk hjertesensor og EKG-app3 og en sensor og app, der måler iltniveauet i blodet.

Nyt styresystem

watchOS 8 hjælper med at holde dig sund, være aktiv og holde forbindelsen ved hjælp af nye træningstyper, den nye Mindfulness-app, innovative tilgængelighedsfunktioner, adgang til flere steder med Apple Wallet og flere funktioner i Hjem-appen såvel som forbedringer af Beskeder og Fotos-appen.

Se også:  Datoen er klar: Ny iPhone præsenteres om to uger

Apple Watch Series 7 præsenterer fem smukke nye finisher på urkasser i aluminium samt et spændende udvalg af remme i nye farver og design. Hele udvalget af Apple Watch Series 7 kan fås senere på efteråret.

Alle modeller af Apple Watch Series 7 kan fås senere på efteråret. Priserne er endnu ikke annonceret.

Apple Watch Series 7 blev præsenteret sammen med fire nye iPhone 13-modeller. Læs om dem her:

Her er iPhone 13: Store kameraforbedringer og bedre batteri

Vildere og dyrere: Her er Apples nye iPhone 13 Pro-modeller


TAGS
Apple Watch
SmartWatch
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S