Home » Underholdning » Nyt Alt om DATA: Test af bærbare computere til gaming
Nyt Alt om DATA: Test af bærbare computere til gaming

Nyt Alt om DATA: Test af bærbare computere til gaming

Share

Find den bedste bærbar til seriøs gaming på farten, sæt din gamle pc i stand og husker du Commodore 64? Alt dette og meget mere får du i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu.

Du behøver ikke en stor, tung stationær pc, hvis du skal game på din pc, og derfor har vi i den nye udgave af Alt om DATA nr. 14 kigget på fem laptops, du både kan tage med på farten, og som kan levere dine gaming-glæder.

Måske har du en gammel kontor-pc stående, og hvad med at give den nyt liv? Vi guider dig til gode køb, der ikke kræver, at du tager lån i huset.

Se også:  Guide: Få en personlig Proceslinje i Windows 10

Retrobølgen er over os, og du kan også dykke ned i artiklen omkring den legendariske computer fra 80øerne Commodore 64, dens historie – og så viser vi dig naturligvis, hvordan du emulerer de, så du kan genoplive dine gamle spil-stunder.

Spøgelser i mobilen

Måske har du oplevet mystiske billeder på din mobil? Fænomenet eksisterer, og vi ser på, hvad folk har oplevet. Derudover kan du naturligvis læse masser af andre test såsom en intelligent elbil, Mesh-routere til hele huset, overvågning til hjemmet – eller se nærmere på, hvordan du redigerer dine film med Windows-værktøjet ”Billeder” eller sikkert får slettet dine filer med programmet ”Eraser”.

Se også:  Giv os din mening og få chancen for at vinde gamer-grej

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 10/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
Alt om DATA
Gaming
retro
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S