Home » AOD Pro » Nyt access-point kan give op til 40 procent hurtigere Wi-Fi på kontoret
Nyt access-point kan give op til 40 procent hurtigere Wi-Fi på kontoret

Nyt access-point kan give op til 40 procent hurtigere Wi-Fi på kontoret

Share

Små og mellemstore virksomheder med langsomt Wi-Fi kan overveje en Wi-Fi 6-router som dette nye access-point fra Netgear, som er PoE-tilknyttet, mesh-parat og cloud-styret

Dette nye access-point fra Netgear med Wi-Fi 6 er rettet mod små og mellemstore virksomheder, og det kan sætte ekstra fart i det trådløse netværk på kontorerne. WAX620 giver op til 40 procent bedre hastigheder hos tilsluttede enheder sammenlignet med enheder tilsluttet WiFi 5 (802.11ac), lover Netgear.

WAX620 – det fulde navn er Insight Managed WiFi 6 AX3600 Dual-band Multi-gig Access Point (WAX620) – fungerer sammen med andre Netgear Insight Managed Access Points, herunder eksisterende Wi-Fi 5-enheder (WAC510, WAC540) samt Wi-Fi 6-modeller (WAXB610, WAX610Y). Derudover gør WAX620 det muligt for flere access points at blive slået sammen via Instant Mesh, som er en trådløs backhaul-teknologi fra Netgear.

Se også:  D-Link DIR-X1860 [TEST]: Billig Wi-Fi 6-router

Den nye WAX620 kan tilsluttes via gigabit eller 2,5 Gbit (multi-gig) ”Power-over-Ethernet” switch-porte.

Mange brugere på samme tid

WAX620 er ifølge Netgear særligt ideelt til miljøer med store åbne rum såsom kontorfællesskaber, skoler, mindre lagerlokaler eller restauranter, hvor der er brug for at give en solid Wi-Fi-forbindelse til mange brugere på samme tid – og dens bagudkompabilitet med andre Wi-Fi 5-access points gør den til en god opgraderingsmulighed i eksisterende netværk.

Netgear-softwaren Insight gør håndteringen og vedligeholdelsen af WAX620 og andre enheder nem via den tilhørende app eller browser-portal. Med Insight kan både forhandlere eller konsulenter sætte netværket op og overvåge dets drift uden at skulle have en tekniker fysisk til stede ved access points.

Det diskrete access-point kan nemt stuves af vejen. Små indikatorer på oversiden oplyser om den aktuelle Wi-Fi-aktivitet.

Det diskrete access-point kan nemt stuves af vejen. Små indikatorer på oversiden oplyser om den aktuelle Wi-Fi-aktivitet.

”På grund af den stigende mængde af Wi-Fi-tilsluttede enheder har smv’er brug for et stabilt og stærkt Wi-Fi-netværk. WAX620 byder på både stabilitet, skalerbarhed og sikkerhed – og det kan tilgås via Netgear Insight, hvilket gør det til en fremragende Wi-Fi access point-investering,” forklarer Pål Vatneberg, nordisk manager for Netgear.

Se også:  Prisfornuftig mesh-router til den travle familie
God sikkerhed

WAX620 byder på sikkerhedsforanstaltninger på enterprise-niveau med WPA3 128-bit til 192-bit kryptering og mulighed for at opsætte VLAN og op til otte forskellige SSID’er. Der er otte streams (4 x 4), hvor hver enhed kan levere op imod 3,6 Gbps via både 2,4 GHz og 5 GHz med Wi-Fi 6-understøttelse.

Det nye access point kan købes nu for 1890 kroner.


TAGS
access point
netgear
router
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S