Home » Mobiltelefon » Nye iPhones i morgen: Det kan du forvente …
Nye iPhones i morgen: Det kan du forvente …

Nye iPhones i morgen: Det kan du forvente …

Share

Apple præsenterer den næste generation af iPhones i morgen. Vi giver vores bud på, hvad du kan forvente af de nye mobiler …

Der er inviteret til Apple-event i morgen, og der hersker ikke megen tvivl om, at det vil være iPhones, der er på dagsordenen. Men hvad vil de nye iPhones byde på? Her er vores bedste bud.

Tre forskellige modeller

Blandt dem med insider-viden er der bred enighed om, at der lanceres tre forskellige iPhones i denne omgang. Topmodellen vil være iPhone Xs Max, som får OLED-skærm på 6,5 tommer, mens den ledsages af en mindre iPhone Xs med OLED-skærm på 5.8 tommer samt en “billig-model” med 6,1 tommer LCD-skærm. Den kommer formentlig til at hedde iPhone 9. Alle tre modeller vil have skærm helt til kanten med den karakteristiske notch i toppen.

Bedre batterier

Der vil med al sandsynlighed blive tale om en “s”-opgradering, og derfor skal man ikke forvente de helt store nyheder, når det gælder tekniske specifikationer. Det er dog muligt, at de nye iPhones bliver de første mobiler med Gorilla Glass 6, som er dobbelt så stærkt som forgængeren. Kameraerne sker der sandsynligvis ikke det helt store med, udover en opgradering af TrueDepth-kameraet på fronten.

Se også:  Billig Samsung-mobil med kæmpe battteri og fire kameraer

Processoren vil, ligesom det er altid er tilfældet, blive opgraderet. Denne gang til en A12, hvis ikke Apple fuldstændig afviger fra den sædvanlige procedure. Apple er i forvejen langt foran konkurrenterne, når det gælder processorkraft og vil sandsynligvis forøge distancen endnu mere med den nye chip, som forventes af være baseret på 7 nanometer teknologi. OLED-modellerne rygtes at få 4 GB ram, mens LCD-modellen formentlig får 3 GB.

Lagerkapaciteten vil muligvis komme op på 512 GB som det højeste.

Batteriet vil formenlig også få et boost – 3.400 mAh for iPhone Xs Max, 3.000 mAh for iPhone Xs og 2.800 mAh for iPhone 9. Der vil desuden følge en lynoplader med mobilerne, ligesom det gælder for mange Androids i dag.

Se også:  Ikonisk klaptelefon bliver topmoderne foldbar mobil - den nye Razr er lige på trapperne
Ud med Touch ID

Når det gælder features, vil formentlig ikke være så meget nyt at komme efter. Der går rygter om at mobilerne vil understøtte Apple Pencil og så skulle Face ID få en markant forbedring, der muligvis betyder, at Apple vil satse hundrede procent på ansigtsgenkendelsen og helt droppe Touch ID i den nye iPhones.

Skyhøje priser

iPhone 9 med LCD-skærm vil være den billigste, men “billig” vil altså betyde, at du nok skal have omkring 8.000 kroner op af lommen. iPhones Xs kommer sandsynligvis til at koste omkring 9.000 kroner, mens iPhone Xs Max nok komme til at ramme 10.000 kroner. Og det er vel at mærke startpriser.


TAGS
iPhone
iPhone X
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S