Nye webkameraer til gratis software

Nye webkameraer til gratis software

Share

En serie nye webkameraer fra Logitech er designet til at fungere sammen med firmaets gratis videosamtalesoftware Vid.

Vid er Logitechs gratis software til videosamtaler. Firmaet praler med at programmet har en strømlinet opsætning samt et simpelt intuitivt interface, som kun kræver halvdelen af de trin man skal igennem hos de større instant messaging tjenester for at få en samtale i gang.

Når du er klar til en videosamtale, bruger Vid din vens eller familiemedlems e-mailadresse til at skabe forbindelse. Når modtageren accepterer e-mailinvitationen, kræves det blot, at I er tilsluttet for at starte en video-chat.

Nu lancerer Logitech så en række nye webcams til den gratis software. Topmodellerne udgøres af Logitech Webcam Pro 9000 og Portable Webcam C905, som har Zeiss autofokus-optik, HD-sensor, Rightlight 2 lysregulering m.m.

I mellemklassen finder man Logitech Webcam C600 og Logitech Webcam C500, som begge kan optage video i HD-kvalitet og snapshots i otte megapixel.

Basisklassen udgøres af Logitech Webcam C300, Logitech Webcam C250 og Logitech Webcam C200, som giver fem megapixel billedoptagelser samt Logitech Video Effects Fun Filters, der kan gøre videosamtalerne ekstra sjove.

Kameraerne fungerer dog ikke kun med Vid. For at give endnu flere muligheder kan de også anvendes sammen med de mest udbredte instant messaging løsninger, såsom Skype, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger og AIM.

Se også:  Logitech MX Ergo [TEST]: Mus på en helt anden måde

Vid er tilgængelig for download på www.logitech.com/Vid.

Del denne