Home » Processor » Nye AMD-processorer giver bedre grafik
Nye AMD-processorer giver bedre grafik

Nye AMD-processorer giver bedre grafik

Share

Grafiktunge spil og HD film får bedre betingelser på AMD’s nye Tigris-platform, som i dag har fået følgeskab af nye processorer.

Som led i lanceringen af AMD’s seneste laptop-platform har producenten i dag introduceret helt nye processorer med forbedrede grafikegenskaber.

Processorerne hører til Turion II X2 og Athlon serierne, der er kendt for at give høj systemydelse og lavt strømforbrug.

De nye Turion II X2 er dual-core processorer med ydelse på 2.2 og 2.6GHz samt op til 2MB L2 cache og understøttelse af DDR2 hukommelse.

Athlon processorerne har en ydelse på 2.1GHz med 1MB cache.

Den nye Tigris-platform rummer desuden en række ydelses-forbedringer og grafikegenskaber, som vil styrke multimedie-afviklingen på bærbare, mens man samtidig får en længere batteritid.

Se også:  Ny standard for chips skal redde Moores lov – førende producenter deltager

Platformen besidder et M880 chipset med ATI Radeon grafik-kerne, som giver hurtige processoregenskaber og styrker afviklingen af krævende multimedie-opgaver.

Computeren vil således kunne lægge opgaver som video-dekodning og lignende over på grafikkernen, så CPU’en kan frigøres til andre opgaver.

Tigris er rettet mod laptops i middelklassen og er AMD‘s første platforms-opgradering til dette segment siden Puma, som blev udgivet for lidt over et år siden.

Største konkurrent bliver Intel’s Centrino processorer. Både på grafikken og prisen påstår AMD dog at være et stykke foran.

Hewlett-Packard, Acer and Toshiba forventes alle alt fremvise nye laptops baseret på Tigris ved en større IT-event i dag.

Se også:  AMD erobrer supercomputerne – Intels andel styrtdykker


TAGS
AMD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S