Home » Andet » Nye træningsure fra TomTom
Nye træningsure fra TomTom

Nye træningsure fra TomTom

Share

De nye supertynde sportsure fra TomTom leverer hurtig og præcis informationsopdatering, som gør det nemmere for løbere, cyklister, svømmere og andre fitness-entusiaster at nå deres mål

De nye supertynde GPS-sportsure – TomTom Runner og TomTom Multi-Sport – overfører TomToms velkendte brugervenlighed til fitness-verdenen og er udstyret med en klar skærm, grafiske træningsværktøjer i fuldskærmstilstand og branchens første såkaldte One-Button Control, som med en enkelt knap giver brugeren mulighed for at se al information. Alt for ikke at forstyrre træningen samt øge motivationen og mulighederne for at nå træningsmålene.

Grafisk træningspartner

De nye sportsure fra TomTom har en tydelig skærm med høj opløsning og kontrast, som skal gøre det hurtigt for løbere og multi-sport-atleter at se distance, tid og hastighed, når de træner – selv i direkte sollys.

Se også:  TomTom hjælper Huawei med at lave Google Maps-konkurrent

TomToms Graphical Training Partner. Letlæselig grafik på hele skærmen hjælper brugerne med at få mest muligt ud af deres træning. En bruger kan altid se sine præstationer i realtid med tre forskellige grafiske træningstilstande:
• Konkurrence: Kæmp mod en personlig rekord eller seneste løbetur. Hurtig visning af præstationen med grafik i realtid for at blive bedre og bedre efter hver løbetur.
• Mål: Indstil en distance, en tid eller et kaloriemål og se fremskridtene hen mod målet som enkle fuldskærmsdiagrammer og påmindelser.
• Zone: Fastsæt et mål for hastighed og puls (med pulssensor, ekstra tilbehør) og se udviklingen ved hjælp af enkle fuldskærmsdiagrammer under hele træningsforløbet.

Enkel betjening

Den nye One-Button Control betyder, at de nye sportsure fra TomTom kan styres og navigeres med en enkelt knap. Menuen med alle funktioner og statistik er altid let tilgængelig. I modsætning til de fleste GPS-ure på markedet i dag, som er forsynet med mange og svært betjenelige knapper, gør TomToms nye sportsure med en-knap-styring det meget lettere at håndtere og navigere blandt alle funktionerne – uanset vejret, eller om brugeren har handsker eller lignende på hænderne.

Se også:  TomTom hjælper Huawei med at lave Google Maps-konkurrent

”Vi ved, at de fleste sportsure på markedet i dag er for store og komplicerede at bruge, siger Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager hos TomTom. Ligesom vi udviklede brugervenlige navigatorer til biler, som ændrede, hvordan folk kommer fra A til B, har vi nu udviklet en ny serie af sportsure med GPS, der er meget behageligere at have på og meget enkle at bruge.”


TAGS
løbeur
TechLife
Tomtom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S