Home » AOD Pro » Bomstærke workstations du kan tage med overalt
Bomstærke workstations du kan tage med overalt

Bomstærke workstations du kan tage med overalt

Share

Hvis du har behov for en sand dataknuser, som du også kan tage med hjem i stuekontoret, så har Lenovo tre opdaterede bud på en kraftig workstation

70 procent oplever større arbejdsglæde ved at arbejde fra hjemmekontoret. Og 56 procent føler sig mere produktive derhjemme. Der viser en global undersøgelse fra Lenovo, som løfter sløret for tre mobile workstations, som gør det muligt at løfte selv tunge opgaver hjemme fra stuebordet.

Mobile workstations er generelt pc’er, som er udstyret med særlig kraftige cpu’er og gpu’er og for eksempel et bredt udvalg af tilslutningsmuligheder såsom flere typer USB-porte, Smart Card-læser og simkort-port. De retter sig siær mod blandt andet produktdesignere, dataanalytikere, ingeniører og arkitekter, som vil kunne arbejde uhindret videre på deres projekter, selvom de ikke sidder på kontorstolen.

Opdaterede udgaver

De tre nye workstations er opdaterede udgaver af ThinkPad P1, ThinkPad P15 og ThinkPad 17. De kan alle fås med op til 11. generations Intel Core og Xeon mobilprocessorer, de nyeste gpu’er fra Nvidia med op til Nvidia RTX A5000 og understøttelse af ssd’er med fjerde generations-PCIe.

Se også:  Stigende krav til mobile workstations sender nye produkter på markedet

Lenovos workstations er alle ISV-certificerede og lever op til MIL-standarder, oplyses det. Og det er hårdføre maskiner, som kan bruges på for eksempel en byggeplads. På billedet foroven er det en ThinkPad 17 i aktion.

Men lad os tage et kig på nyhederne en for en.

Stærk letvægter

Fjerde generation af ThinkPad P1 har fået et større ansigtsløft. Den har en højde på blot (for en workstation) 1,77 cm og vejer fra 1,81 kg. Selvom det er en letvægter, kan den udstyres med op til 64 GB hukommelse og en ssd på op til 4 TB – plus seneste generations processorer fra Intel og Nvidia, for eksempel Nvidia RTX A5000 eller Nvidia GeForce RTX 3080.

Lenovo ThinkPad P1.

Lenovo ThinkPad P1.

Den byder desuden på en UHD+-skærm på 16 tommer i 16:10-format, et batteri på 90 watttimer og et nyt tastaturdesign med større touchpad.

Der er endnu ingen danske priser, men ThinkPad P1 Gen 4 forventes at komme på markedet i slutningen af juni til en pris på 2099 euro.

Se også:  Vi har haft verdens første foldbare computer i hænderne: Her er Lenovo ThinkPad X1 Fold
Til de mest krævende

ThinkPad P15 og P17 Gen 2 er udviklet til de absolut mest krævende brugssituationer. De kan både køre tunge renderingsopgaver og bruges til virtual- og mixed reality-simuleringer. ThinkPad p15 har en 15,6-tommer UHD OLED-skærm, mens den større ThinkPad P17 har en farvekalibreret skærm på 17,3 tommer.

Lenovo ThinkPad P15.

Lenovo ThinkPad P15.

Begge kan udstyres med en ssd på op til 6 TB og kan få op til 128 GB hukommelse. De fås ligesom P1 med seneste generationer af processorer fra Nvidia og Intel.

ThinkPad P15 Gen 2 og ThinkPad P17 Gen 2 forventes på markedet til august, og prisen vil være henholdsvis 1749 euro og 1779 euro.

Lenovo ThinkPad P17.

Lenovo ThinkPad P17.

Også en Thunderbolt-dock

Lenovo lancerer også ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock, som med sin 300 W strømforsyning ifølge Lenovo har kræfter nok til at fungere som eneste universelle port til kompatible workstations.

Hvis du er interesseret i docken, skal du vente til slutningen af august, hvor den vil blive lanceret til 341 euro.


TAGS
Thinkpad
workstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S