Home » AOD Pro » Opgraderede mobilprintere får højere fart og flere tilslutningsmuligheder
Opgraderede mobilprintere får højere fart og flere tilslutningsmuligheder

Opgraderede mobilprintere får højere fart og flere tilslutningsmuligheder

Share

Brother har opgraderet sin særlige serie af mobile printere til termisk papir. Farten er kommet op, og der er kommet nye muligheder for tilslutning. Målgruppen er fortsat områder som salg, lager og logistik

Printere til termisk papir bruges af blandt andre kørende salgs- og servicemedarbejdere, lager- og logistikfolk og i beredskabstjenester. Brother har længe haft mobile termiske printere i sortimentet, og nu lanceres den seneste opgradering. De bruges til eksempelvis tilbud, fakturaer og rapporter. Brother går nu fra PJ-700- til PJ-800-serien.

PJ-800-serien skulle have har samme kompakte design som forgængeren. Der er forbedrede tilslutningsmuligheder og højere printhastigheder, forklarer Brother.

Brother mobil printer

Brothers mobile printere udskriver på termopapir i arkstørrelsen A4.

PJ-800-serien omfatter fem modeller: PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 og PJ-883, der understøtter forskellige opløsninger og tilslutningsmuligheder. Alt efter behov kan printerne tilsluttes via USB, Bluetooth eller Wi-Fi.

Se også:  Epson ET-8500 [TEST]: Kostbar i indkøb – billig i drift
Bedre specifikationer

”Da vi udviklede vores nye PJ-800-serie var målet at tilbyde bedre specifikationer, men stadig fastholde fordelene fra den tidligere serie, og det er vi lykkedes med. Designet er stadig meget kompakt, og det er helt unikt for en printer i A4-format. En anden fantastisk ting er, at vores eksisterende kunder kan opgradere til den nye printer og samtidig beholde deres eksisterende tilbehør, der også passer til den nye serie,” forklarer Henning Elkjær, der er salgsdirektør i Brother Nordic A/S for Danmark og Norge, og tilføjer:

”Vores mål er at sikre, at brugere hurtigt kan komme videre med deres arbejde, uanset om de arbejder i beredskabstjenesten eller som sælgere. De slipper dermed for besværet med efterfølgende administrative opgaver eller fejl i forbindelse med håndskrevne noter. PJ-800-serien er, præcis som PJ-700-serien, en vaskeægte mobil løsning, da den ikke behøver blæk. Dermed fjernes behovet for nye blækpatroner og risikoen for at spilde, når man er på farten.”

Se også:  HP Envy 6020e [TEST]: Simpel printer med netproblemer

PJ-800-serien understøtter både opladning og dataoverførsel via USB Type-C samt en række forskellige printerkommandosprog, herunder ZPL II-emulering.

Priserne starter ved 3499 kroner ekskl. moms for PJ-822 og slutter ved 5199 kroner ekskl. moms for Brother PJ-863 med seriens bedste specifikationer og flest funktioner. Prisforskellene skyldes flere ting, herunder printopløsningen.


TAGS
Brother
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S