Home » AOD Pro » Nye solid state-array-løsninger til krævende apps
Nye solid state-array-løsninger til krævende apps

Nye solid state-array-løsninger til krævende apps

Share

Infinidat udvider nu deres serie af InfiniBox-systemer for at kunne levere endnu højere ydeevne til de mest krævende virksomhedsapplikationer

Virksomheder over hele verden er i stigende grad afhængige af deres applikationer for at sikre den daglige drift. Disse applikationer bliver samtidig mere og mere krævende, og det er baggrunden for, at Infinidat, der er specialister i storageløsninger til virksomheder, nu har lanceret den nye InfiniBox SSA.

Det er en solid stage-array-løsning, som Infinidat lover leverer den højeste ydeevene i branchen, så selv de mest krævende virksomhedsapplikationer kan afvikles uden problemer.

Ud over den rene hardware, der blandt andet omfatter DRAM-cache, har Infinidat forsynet InfiniBox SSA med deep learning-softwarealgoritmer, der skal sikre den bedst tænkelige ydeevne. Det får storage-specialisten til at hævde, at denne løsning ”leverer konsekvent ydeevne- og latencyresultater, der overgår alle flash-arrays (AFA’er), og samtidig 100 procent tilgængelighed”.

Se også:  Virksomheder slås med alt for komplekse netværk
Krævende applikationer

I en pressemeddelelse siger Phil Bullinger, CEO hos Infinidat:

”Innovationen i vores nye solid-state-array er helt koncentreret om krævende virksomhedsapplikationer, der nødvendiggør de højeste niveauer af ydeevne med ensartet, forudsigelig lav latency for stort set alle I/O.”

Infinidat oplyser, at deres nye løsning, InfiniBoxSSA, får sin ydeevne ”gennem omfattende brug af DRAM-cache, der aktiveres af Infidats patenterede Neural Cache-software”.

Både DRAM og ssd’er er solid state-teknologier, men Infinidat oplyser, at DRAM er mange gange hurtigere end den flash-baserede ssd.

Infinidat fortæller, at den nye InfiniBox og InfiniBox SSA-systemer giver deres kunder mulighed for at konsolidere og adressere deres applikationsarbejdsbelastninger, så ydeevnen holdes højt og ventetiden går ned – og omkostningerne derved holdes på et fornuftigt niveau.


TAGS
netværk
storage

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S