Home » AOD Pro » Pc-monitoren bliver ultraskarp – nye modeller fra Samsung
Pc-monitoren bliver ultraskarp – nye modeller fra Samsung

Pc-monitoren bliver ultraskarp – nye modeller fra Samsung

Share

En serie nye computerskærme fra Samsung tegner billedet af et marked, hvor skarpheden går op. Her er både UHD- og QHD-skærme

Der er ingen tvivl længere. Når en producent som Samsung markedsfører nye mainstreamskærme med UHD- og QHD-opløsning, så er trenden klar: De kommende års skærme vil ikke længere nøjes med Full HD; 3K og 4K er på vej som det nye normale.

De nye skærme fra Samsung har også, forklarer producenten, branchens første “TUV Intelligent Eye Care”-certificering på det nordiske marked

Samsung lancerer helt 12 forskellige skærme med høj opløsning i tre serier: S8, S7 og S6. Alle modeller leverer mere end en milliard farvenuancer, hvilket skal skabe et realistisk og levende billede, der også forbedres med HDR 10-teknologi. Skærmene har en 178-graders bred betragtningsvinkel designet til professionelle arbejdsmiljøer.

“Da efterspørgslen efter skærme med højere opløsning fortsætter med at stige, stræber Samsung efter fortsat at lede markedet ved at tilbyde nye produkter, der imødekommer vores kunders behov,” siger Hyesung Ha, Senior Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

Se også:  Lenovo ThinkVision T27hv-20 [TEST]: Ideel til videomøder

“Vores 2021-serie tilbyder blændende billedkvalitet og høj ydeevne. samtidig med at den sikrer brugerens komfort med et slankt og ergonomisk design.”

Automatisk justering

Samsungs Adaptive Picture Eye Care Technology optimerer billedkvaliteten til alle visningsmiljøer ved automatisk at justere lysstyrke og farvetemperatur afhængigt af forholdende i det rum, man befinder sig i.

Dette skulle sikre en behagelig oplevelse i alle miljøer og reducere belastningen for øjnene, selv efter langvarig brug. Skærmene har også en speciel Eye-saver-tilstand for at reducere udsendelse af blåt lys, der kan forårsage anstrengte øjne, samt en Flicker Free-tilstand, der modvirker flimmer på skærmen.

Serien er også blevet anerkendt for energieffektivitet, blandt andet takket være Eco Saving Plus-teknologi. Skærmene har modtaget den svenske TCO-certificering for næste generations bæredygtige produkter, EPEAT-certificering (Electronic Product Environmental Assessment) for elektroniske produkter, samt en Energy Star-certificering for energibesparende produkter. Eco Saving Plus reducerer energiforbruget ved automatisk at justere lysstyrken i sorte billedområder og samtidig opretholde lys og levende billedkvalitet.

Se også:  Mobile pc-skærme er det nye sort – her er tre nyheder
Her er flagskibet

Flagskibsmodellen er S8, og en fås med UHD-opløsning i 27” og 32”. Den leverer ifølge Samsung en 99 procent sRGB-farveskala, så brugerne kan nyde endnu mere realistisk indhold.

S8 er i stand til lynhurtig 10 Gbps dataoverførsel gennem sin USB-C-port, mens S80UA specifikt tilbyder op til 90 W opladning.
S8 tilbyder også en række tilslutningsfunktioner, herunder USB 3.0 og en USB-hub, der giver forbedret brugervenlighed og alsidighed. Skærmen er flad og kantløs.

S7-serien i 27” og 32” har også UHD-opløsning, mens S6-serien i 34”, 32”, 27” og 24” har en QHD-skærm (2560 x 1440), men også PBP (Picture By Picture) og PIP (Picture In Picture)-funktioner, der giver brugere mulighed for at multitaske ubesværet.


TAGS
computerskærm
monitor
pc-skærm
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S