Home » TV » Nye Philips-tv’er har indbyggede projektorer
Nye Philips-tv’er har indbyggede projektorer

Nye Philips-tv’er har indbyggede projektorer

Share

AmbiLux-TV’erne fra Philips projicerer billedet op bag skærmen, så seeren får en udvidet oplevelse

TV’er fra Philips udmærker sig blandt andet ved den særlige Ambilight-teknologi, som sender lys op på væggen bag TV’et, der matcher skærmbilledets farver. Den giver en ekstra dimension til oplevelsen.

Nu har Philips forbedret konceptet yderligere, således at det ikke bare er lys, men også billeder, der skydes op på væggen. Ved den igangværende IFA-messe i Berlin præsenterede Philips de nye TV’er i 8000-serien.

[pt id=’2036382′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Ved IFA-messen i Berlin præsenterede Philips de nye AmbiLux-skærme for pressen.”‘]

Ved IFA-messen i Berlin præsenterede Philips de nye AmbiLux-skærme for pressen.

AmbiLux-TV’erne er forsynet med ni små pico-projektorer, som projicerer skærmens billede op på væggen rundt om fjernsynet. Således skabes en mere glidende overgang mellem fjernsynets billede og farverne på baggrunden.

Se også:  HiFi af hele hjertet: Philips går tilbage til rødderne med nye hørebøffer

Lad lyden farvelægge rummet

De nye TV’er har en Ambilight Music-indstilling, som skaber en farvet glorie af lys, der følger og reagerer på dynamikken i musik, som spilles via fjernsynet – uanset om det er fra en streamingtjeneste som Spotify, fra et USB-stik eller en musikkanal.

Du kan vælge forudindstillede farvetemaer eller vælge en “tilfældig” festindstilling. Supplerer du med de intelligente Philips Hue-lamper bliver hele rummet farvelagt.

Slankt design

Trods de ni projektorer og stor processorkraft, er det lykkedes at designe de nye TV’er i slankt format. Den tynde ramme sørger for en glidende overgang mellem skærmens billede og Ambilights baggrundsmotiv, og sammen med foden i krom, giver det TV’et et let svævende udseende.

Høj billedkvalitet

Philips AmbiLux har UHD-opløsning og indbygget Ultra Resolution-opskaleringsteknologi som gør, at billedet – uanset den originale kilde – vises med samme detaljerigdom og skarphed, som ægte UHD-materiale.

Se også:  Nu har Philips sit eget "Sonos-system" i tv'er og højttalere

Processorteknologien Perfect Pixel Ultra HD justerer og forbedrer alt indhold, så skarphed, dybde, kontrast, og bevægelser bliver detaljerede og flydende.

Android indbygget

Philips AmbiLux TV er forsynet med Android TV, som giver adgang til TV-orienterede Apps, tjenester og indhold i Google Play Store, samt understøttelse af øvrigt indhold i Philips Smart TV.

Quad Core-processorer og en avanceret fjernbetjening med QWERTY-tastatur, swipe-funktion og talegenkendelse er med til at gøre det nemt og hurtigt at betjene TV’et.

De nye TV’er i 8000-serien forventes at lande i butikkerne i starten af 2016, måske endda allerede i slutningen af dette år. Priserne er endnu ikke fastsat.

Se en præsentation af AmbiLux i denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=o9l6RkYPUvE


TAGS
ambilight
IFA
Philips
Smart TV

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S