Den nye OnePlus 5 kan købes i næste uge – hvis man er hurtig

Den nye OnePlus 5 kan købes i næste uge – hvis man er hurtig

Share

OnePlus præsenterer sin næste topmodel, den nye smartphone OnePlus 5 den 20. juni. Det er endnu uvist, hvornår OnePlus 5 kommer bredt til salg, men teleselskabet 3 har fået eksklusiv mulighed for at sælge et begrænset parti allerede den 21. juni i 3Huset i København

Den 20. juni kl. 18 løfter OnePlus sløret for alle detaljer om mobilproducentens næste topmodel OnePlus 5 ved en live streamet event på Youtube. OnePlus har ikke meldt en egentlig salgsdato ud forud for annonceringen, men OnePlus-fans kan møde op allerede den 21. juni på ti udvalgte steder rundt omkring i verden og som de første få fingrene i den nye topmodel. Ét af stederne er 3Huset i København. Teleselskabet 3 har nemlig som OnePlus’ eksklusive partner i Danmark fået mulighed for at sælge et begrænset parti af den nye smartphone. Det sker ved en ’pop-up event’ i 3Huset på Vimmelskaftet den 21. juni kl. 16-20.

Se også:  Sony Xperia XZ1 [TEST]: Gennemført god mobil fra Sony

”I marts indgik vi i et eksklusivt samarbejde med OnePlus med lanceringen af OnePlus 3T. Salget af dette pragteksemplar af en smartphone har levet mere end op til vores forventninger. Derfor er vi naturligvis vældig godt tilfredse med at få den næste topmodel på hylderne i 3Huset mindre end 24 timer efter annonceringen. Og det skal naturligvis fejres på vanlig 3-vis med balloner og forkælelse til de kunder, som møder op,” siger David Elsass, der er privatdirektør hos 3.

Kunder i kø

Del denne