Home » AOD Pro » Nye løsninger fra VMware skal gøre det nemmere at køre multicloud
Nye løsninger fra VMware skal gøre det nemmere at køre multicloud

Nye løsninger fra VMware skal gøre det nemmere at køre multicloud

Share

Multicloud er fremtiden for virksomhederne, vurderer VMware, som derfor lancerer nye løsninger, som skal gøre det nemmere at vælge og skifte til en multicloud-strategi

Alle virksomheder er i større eller mindre grad på vej i skyen, hvis de ikke allerede har omfavnet en cloudstrategi. Men cloud er flere ting, og her forudsiger VMWare, at fremtiden tilhører multicloud.

Til årets VMworld-konference, der blev afholdt virtuelt i denne uge, præsenterede VMwares CEO Raghu Raghuram virksomhedens seneste innovationer samt den aktuelle vision og strategi.

To af de store nyheder var VMwares Cross-Cloud, der skal hjælpe kunderne i muticloud-miljøer, og initiativet VMware Sovereign Cloud, der gør det muligt for virksomheder at oprette datasuverænitet og opfylde specifikke lovkrav vedrørende datalagring.

“Multicloud kommer til at være den digitale forretningsmodel i de næste 20 år, da mange brancher er fuldstændig transformeret,” siger Raghu Raghuram og fortsætter:

Se også:  God it-sikkerhed starter med omtanke og konsekvens

“Det handler ikke længere om “Cloud First”, men om “Cloud Smart”. Virksomheder skal have frihed til at vælge den rigtige cloud-baserede løsning til deres strategiske forretningsmål. Med vores tilgang kan vi møde vores kunder der, hvor de er, og flytte dem derhen, hvor de gerne vil være. Vi giver hver virksomhed muligheden for at fremskynde deres innovation og bestemme deres skæbne i en multicloud-tidsalder.”

Store forhindringer i multicloud

I dag anvender virksomheder cirka 500 applikationer til at drive forretningen, og disse applikationer er ofte forskellige cloud-løsninger. 75 procent af VMwares kunder anvender to eller flere offentlige cloud-løsninger, og 40 procent anvender tre eller flere.

At anvende flere cloud-løsninger øger innovationsgraden og evnen til at innovere og gør det hurtigere at udvikle og lancere nye applikationer, vurderer VMware. Samtidig er der risici for, at cloud-situationen bliver kompleks og diversificeret, hvilket kan bremse produktionen og øge omkostningerne. VMware Cross-Cloud skal hjælper kunderne med at opnå fordelene ved multicloud og vige uden om forhindringerne.

Se også:  Virksomheder ændrer cloud-strategi efter corona – sikkerheden er i fare

For mange virksomheder er det da også et faktum, at multicloud er en vej med mange bump. Hver cloud-udbyder har sine egne måder at fungere på med forskellige tjenester og sikkerhedsmetoder. Og det kan være udfordrende at skabe gode og sammenhængende multicloud-miljøer.

På VMworld offentliggjorde virtualiseringsvirksomheden også sin vision for, hvordan kunder skal navigere i forbindelse med edge og lancerede VMware Edge, en produktionsportefølje, som skal hjælpe virksomheder med at køre, administrere og kvalitetssikre deres edge-applikationer uanset, om de har en fast cloud-løsning eller ej.


TAGS
Cloud
multicloud
sky
skyen
virtualisering
VMWare

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S