Home » Processor » Nye mobile oplevelser fra Intel
Nye mobile oplevelser fra Intel

Nye mobile oplevelser fra Intel

Share

Med ny processorteknologi skabt til smartphones, tablets og hybrid-computere er Intel klar til at redefinere mobilt computerbrug

Intel afslørede på årets CES, planen for en række nye mobile oplevelser, med udgangspunkt i producentens processorteknologi. mere personlige og intuitive Ultrabook-enheder med innovativt konvertible design.

”Det bedste, Intel har at byde på, kommer snart til en mobil enhed nær dig,” sagde Kirk Skaugen, vicepræsident og administrerende direktør for PC Client Group hos Intel. ”Vi er klar til at levere den største forbedring af batterieffektivitet i Intels historie med fjerde generations Intel Core-processorer, alt imens vi lancerer mere intuitive brugergrænseflader til en række enheder gennem touch-funktionalitet, stemme- og ansigtsgenkendelse samt gestus-baserede interaktioner. Vi udvider også ydeevnen og strømbesparelsen markant i vores Atom-processorer, mens vi accelererer vores mobile portefølje på en hidtil uset skala i 2013.”

Se også:  Intels nye cpu-generation og fremtiden

Blandt nyhederne er en ny Intel Atom-baseret platform, designet til smartphone-markedet med støtte fra Acer, Lava International og Safaricom. Platformen fremhæver den kommende ”Clover Trail+”-platform, som er skabt til at give forbrugeren høj ydeevne. Den første 22nm fire-kernede Atom SoC til tablets er også på trapperne, og den forventes at fordoble databehandlingskræfterne i Atom Processor Z2770-platformen.

Kommende processorer i Intel Core-serien vil desuden kører på helt ned til 7 watt, hvilket resulterer i tyndere og lettere touch-baserede ultrabooks og tablets samt en hidtil uset lang batterilevetid. Der er tale om den mest markante batteriforbedring over én generation, i Intels historie.


TAGS
atom
intel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S