Home » Router » Få Wi-Fi ud i alle hjørner af hjemmet med nye mesh-routere
Få Wi-Fi ud i alle hjørner af hjemmet med nye mesh-routere

Få Wi-Fi ud i alle hjørner af hjemmet med nye mesh-routere

Share

TP-Link har løftet sløret for to nye, hurtige mesh-systemer, som er rettet mod private hjem. Hvis der er langt fra routeren til det yderste rum i boligen, kan en af disse routere være svaret på dine udfordringer med det trådløse netværk

I store boliger eller villaer på flere etager kan det være svært at få et tilstrækkelig kraftigt Wi-Fi-signal ud i alle værelser. Her kan den bedste løsning være at installere et mesh-system. Det kunne være et af de to nye systemer, som TP-Link netop har løftet sløret for:

Deco XE75 (billedet øverst) og Deco XE200.

Et mesh-system består af en ”moderrouter” og en række satellitter eller noder, som palceres strategisk i resten af dækningsområdet. Deco Mesh bruger Wi-Fi-noder, der tilsammen giver hele hjemmet et stærkt og pålideligt Wi-Fi-signal, lover TP-Link. Det hele er baseret på den nye Wi-Fi 6E-teknologi, der giver forbedret dækning, hastighed og overordnet kapacitet.

Se også:  Serverrummet lever – lynhurtig switch til små og mellemstore virksomheder
Første mesh med 6E

Wi-Fi 6E åbner et nyt frekvensbånd, 6 GHz, hvilket her giver yderligere tre 160 MHz-kanaler, så der ikke er hård konkurrere om båndbredden. 6 GHz-båndet er heller ikke for overbelastet, da det udelukkende kan bruges af Wi-Fi 6E-enheder og derfor ikke forstyrres af ældre enheder.

Deco XE75 bruger TP-Links AI-drevne mesh-teknologi og er det første WiFi 6E-mesh-system til hele hjemmet, der bruger det nye 6 GHz-bånd. Pakken med to noder giver hastigheder på op til hele 5400 Mbps med tri-band, så du i princippet kan skabe forbindelse til 150 enheder inden for et område af 500 kvadratmeter.

Takket være AI-styret mesh-teknologi bliver systemet ifølge TP-Link automatisk bedre, mens du bruger det i dit hjem og din opsætning. Du får samtidig sikkerhed til både netværk og smarte enheder takket være TP-Link HomeShield.

Til hjem på 200 kvadratmeter

Deco XE200 er flagskibet i TP-Links mesh-serie. Her træder vi ind i 10 Gbps -æraen. Det nye produkt nyder særligt godt af Wi-Fi 6E og leverer lynhurtigt trådløst netværk med tri-band, 1024-QAM og 160 MHz-kanalteknologi, der øger den samlede hastighed til ikke mindre end 11.000 Mbps. XE200 dækker hjem op til 200 kvadratmeter (pakke med to noder) og har kapacitet til over 200 enheder.

Se også:  Når du stiller høje krav til båndbredde [TEST]: Monster-routere med Wi-Fi 6E

 

Flagskibet Deco XE200

Flagskibet Deco XE200.

Flere samtidige overførsler med 16x high-gain-antenner tillader afkodning af mere data på samme tid. Derudover har Deco XE200 også en god kablet ydelse takket være sine WAN/LAN-porte på flere gigabit. En 10 Gbps-port giver 10G-netværk til studier og Ethernet-entusiaster. Deco XE200 har ligesom XE75 AI-drevet mesh og TP-Link HomeShield.

TP-Link Deco XE75 forventes at kunne købes i Norden i løbet af fjerde kvartal til en vejledende startpris på 3699 kroner. Pris og tilgængelighed for TP-Link Deco XE200 vil blive oplyst senere.


TAGS
Mesh
mesh-router
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S