Home » AOD Pro » Hurtige udskrifter til små arbejdsgrupper
Hurtige udskrifter til små arbejdsgrupper

Hurtige udskrifter til små arbejdsgrupper

Share

Lexmark udvider sin Go Line-serie med nye printere, der især er rettet mod små arbejdsgrupper og mindre virksomheder.

Små virksomheder har ofte ikke de store behov for komplekse printerløsninger; her er kompakte og hurtige printere ofte den efterspurgte løsning. Lexmarks Go Line-serie rammer ind i dette segment, og nu kommer der to nye farveprintere og tre sort/hvid-printere i serien. Enhederne er specialudviklede til små rum og mindre arbejdsgrupper, anfører Lexmark.

De nye MC3426adw-farveprintere (til venstre på billedet) har en holdbar konstruktion, der skulle minimere uforudsete afbrydelser og uventede forstyrrelser. Printeren giver hurtige udskrifter – den første side har man i hånden efter 5,9 sekunder, og på et minut kan der udskrives 24 sider i farver eller 40 sider i sort/hvid. De to modeller leveres med dupleksudskrivning som standard, 2,8 “touchskærm og USB-port, hvilket gør det muligt at udskrive direkte fra og scanne dokumenter til USB-lagringsenheder.

Se også:  HP Envy 6020 [TEST]: Kompakt, billig og nydelig printer overrasker

Sort/hvid-printerne B3340dw, B3442dw og MB3442adw (til højre) er kompakte, har lav vægt og leverer en ganske imponerende udskrivningshastighed på op til 42 sider pr. minut. De har Wi-Fi, netværkstilslutning og et papirmagasin på op til 550 ark, der giver mulighed for længere udskrivningssessioner uden afbrydelser.

Når pladsen er trang

“Disse enheder er ideelle til mindre virksomheder og mindre arbejdsgrupper. De er kompakte, lette og ikke mindst meget hurtige. De giver den ydeevne, vores kunder efterspørger, og leverer den kvalitet og det høje sikkerhedsniveau, de har brug for,” siger Christian Gjødvad, som er channel manager i Norden hos Lexmark, og tilføjer:

“De er kompakte nok til at kunne passe ind, hvor pladsen er trang, for eksempel i et lille kontor eller et butiksmiljø. Printerne er ikke kun alsidige, men også konstrueret til at holde. Med den stabile konstruktion med en ramme i stål og en fikseringsenhed, der er skabt til at holde i hele printerens levetid, holdes behovet for vedligeholdelse på et absolut minimum.”

Se også:  Glansfulde print i stort format

Nyhederne i GO Line-serien fås fra i dag, men Lexmark oplyser ingen priser.


TAGS
Lexmark
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S