Home » TV » Nye high-end tv med 4K fra Sony
Nye high-end tv med 4K fra Sony

Nye high-end tv med 4K fra Sony

Share

Minimalistisk design, høj billedkvalitet og en Netflix Calibrated-tilstand er højdepunkter på Sonys topmodeller

Står dit tv snart til udskiftning, så skal du måske se nærmere på Sonys to nye tv i deres Master-serie, der ifølge Sony skulle levere den bedste billedkvalitet, der er muligt i en hjemmebiograf.

De to nye tv er henholdsvis AF9 med OLED-teknologi samt ZF9, der har en LCD-skærm. Begge de to nye high-end-tv byder på Sonys velkendte teknologier samt den nye billedprocessor X1 Ultimate, der skulle give et utroligt detaljeret billede. En anden nyhed er en Netflix Calibrated-tilstand, som Sony har skabt i samarbejde med Netflix. Denne tilstand findes kun i Sonys nye Master-serie af tv, og skulle præcist kunne gengive billedkvaliteten som i filmproduktionsstudiet og skabe troværdige visuelle billede. Derudover understøtter begge tv CalMAN®**, der er et brancheførende skærmkalibrerings-software fra Portrait Displays. Begge tv er baseret på Android og har en stemmesøgningsfunktion, så du kan betjene tv’et via stemmen.

Se også:  Nu er der spil på Netflix: Gratis for alle abonnenter
Sony AF9 OLED-tv

Er du til OLED-skærme lokker AF9 med en 4K HDR OLED-skærm, der har et enkelt design og en stofbeklædt støttefod på bagsiden. AF9 har en Pixel Contrast Booster, der maksimerer den dynamiske rækkevidde ved at give bredere farvegengivelse ved høj lysstyrke, så billederne skulle få flere detaljer og tekstur. Der er også god lydkvalitet via den nye teknologi Acoustic Surface Audio, der har en ekstra aktuator i midten af skærmen samt en ekstra subwooferkanal, der samlet giver et 3.2-kanals-lydsystem. Desuden har AF9 en midt-højttaler-tilstand, så Acoustic Surface Audio+ kan bruges som midt-højttaler i et hjemmebiografsystem.

Sony ZF9 LCD-tv

Det andet tv i den nye Master-serie er ZF9 med 4K HDR LCD, der har en ny X-Wide Angle-teknologi, som giver billedet høj kvalitet uanset hvilken vinkel, du betragter det fra. Via både X-Wide Angle-teknologien og X-Motion Clarity™ minimeres bevægelsesslør uden at dæmpe skærmens lysstyrke, så ZF9 kommer ud over de udfordringer, LCD-skærme ofte har. Også ZF9 er elegant med en sort ramme og en minimalistisk fod i aluminium.

Se også:  Prisvenlige mobiler [STORTEST]: Billige mobiler til fremtidens net
Priser og tilgængelighed

Begge de nye high-end-tv AF9 OLED og ZF9 LCD kommer til Danmark allerede her fra august, men desværre er priserne endnu ikke offentliggjorte.

 

Sony er klar med nye high-end tv i deres Master-serie.

 


TAGS
hjemmebiograf
LCD
Netflix
oled
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S