Home » Bærbar computer » Nye Fujitsu-laptops er skabt til hjemmearbejde
Nye Fujitsu-laptops er skabt til hjemmearbejde

Nye Fujitsu-laptops er skabt til hjemmearbejde

Share

Den nye generation af Lifebooks er skræddersyet til den moderne hjemmearbejdsplads

Under corona-pandemien er hjemmearbejde blevet den nye standard, og det stiller tilsvarende nye krav til medarbejdernes bærbare løsninger. Den nye clamshell-flagskibsmodel Lifebook U9311 og den konvertible Lifebook U9311X har begge en skærmstørrelse på 13.3 tommer og vejer flere hundrede gram mindre end selv førende tablets med aftageligt tastatur. Begge notebooks kører på Windows 10 Professional.

Smukt arbejdsredskab

Lifebook U9311 er på en og samme tid mere galant og mere robust end nogensinde. Den mest iøjnefaldende visuelle forbedring er den smalle ramme, der næsten kører skærmen helt ud til kant. Kombineret med den ultratynde skærm og en let vægt på kun 885 gram er den ideel til medarbejderen på farten. Samtidig er kabinettet af magnesium, hvilket sikrer, at notebooken er robust nok til at blive båret rundt i tasken. Og glemmer man opladeren, er det intet problem, for den nye Lifebook-generation har et markant forbedret batteri, der holder hele dagen. Begge modeller har et firecellet batteri, der sikrer den ekstra høje batterilevetid. U9311X er desuden ekstra fleksibel og kan foldes sammen til en tablet med touchskærm.

Fujitsu Lifebook U9311X.

Fujitsu Lifebook U9311X.

Skabt til videomøder

Det indbyggede HD-kamera sikrer skarpe billeder under videokald, men kan også dækkes til med den nye mekaniske lukkefunktion. Desuden er lyden optimeret med den patenterede Dirac-frekvens samt impulsresponskorrektion og volumenforstærkende teknologier. Og som noget helt nyt kommer U9311 med 5G, hvilket sikrer den hurtigste dataforbindelse.

Se også:  Asus opdaterer dobbelt-laptop med OLED og ny vippemekanisme
Optimal sikkerhed

Begge modeller er sikkerhedsoptimeret med Fujitsus kontaktfrie, biometriske PalmSecure-godkendelse, hvilket skaber det højeste sikkerhedsniveau sammenlignet med andre integrerede biometriske godkendelsesløsninger.

Samtidig har de et såkaldt Intel Hardware Shield, som eksklusivt er tilgængelig på Intel vPro-platformen.

“De nye LIFEBOOK-modeller er skræddersyet til den nye virkelighed. Ganske enkelt. Vi har fokuseret på at skabe løsninger, der imødekommer de nye krav til sikkerhed og hastighed, som vi har set under coronapandemien, hvor hjemmearbejde er blevet hverdag – uanset om man foretrækker at arbejde med sin notebook som clamshell, tablet eller docked,” siger Frederik Gerval, salgschef hos Fujitsu Danmark.

De nye LIFEBOOK-modeller er allerede nu tilgængelige på markedet.

Fujitsu Lifebook U9311X.

Fujitsu Lifebook U9311X.


TAGS
Bærbar
fujitsu
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S