Home » Hardware » Nye earbuds tuner lyd og støjreduktion minutiøst til dine ører
Nye earbuds tuner lyd og støjreduktion minutiøst til dine ører

Nye earbuds tuner lyd og støjreduktion minutiøst til dine ører

Share

Ingen af os hører musik på helt samme måde. Det tager Nura højde for med de nye NuraTrue Pro, som med avanceret kalibrering og ANC giver dig lyd og støjreduktion tunet perfekt til dine ører

Vi testede for nylig NuraTrue, som er i stand til at løfte lydkvaliteten markant ved at anvende lydkalibrering, der tilpasser musikgengivelsen til den enkelte lytters ører. Læs vores test her:

Nuraphone NuraTrue [TEST]: Nærværende lytteoplevelse

NuraTrue Pro bygger videre på samme koncept, men tilfører endnu mere smart teknologi. Ikke mindst adaptiv ANC, som tilpasser den aktive dæmpning af støj specifikt til de omgivelser du befinder dig i.

Lyd i studiekvalitet

Lydkalibreringen fungerer efter samme princip som NuraTrue, men i kombination med aptX Lossless-teknologi skal høretelefonerne være i stand til at levere krystalklar hi-res-lyd, når du streamer over mobilen. Samtidig er der adgang til ProEQ, så man selv kan fintune lydgengivelsen efter behag.

Se også:  OnePlus' prisstærke superbuds får skinnende make-over

Oplevelsen udvides yderligere med ny Spatial Audio teknologi fra Dirac, som gør lydoplevelse stor og omsluttende, som hvis du befandt foran et sæt gode studie-højttalere.

Fire mikrofoner giver, i kombination med bone conduction sensorer, et mere rent signal, således at stemmer står klart, isoleret fra forstyrrende baggrundslyde.

Trådløst opladning og lang batteritid

Batteriæsken kan nu oplades trådløst med hvilken som helst Qi-oplader. Kablet opladning foregår dobbelt så hurtigt som på NuraTrue.

Der er strøm til otte timers musik i de to earbuds og yderligere 24 timer i æsken, så man i alt har 32 timers lytning på en opladning.

NuraTrue Pro kommer i handlen til 359 euro, hvilket svarer til lidt under 2700 danske kroner. De kan forudbestilles på Kickstarter med stor discount, hvis man er tidligt ude.

Se også:  Sennheiser lancerer earbuds kun til tv-lyd


TAGS
earbuds
helt trådløse hovedtelefoner
nuratrue

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S