Home » AOD Pro » Dell opdaterer populær serverserie og lover op til 121 procent bedre ydelse
Dell opdaterer populær serverserie og lover op til 121 procent bedre ydelse

Dell opdaterer populær serverserie og lover op til 121 procent bedre ydelse

Share

PowerEdge-serverne fra Dell er under opdatering, og nye modeller med højere ydelse forventes på markedet fra og med denne måned. De er skabt til tunge opgaver som eksempelvis dataanalyse

Serverserien Dell PowerEdge er ifølge producenten selv verdens bedst sælgende. Nu bliver den opgraderet. De nye servere er blevet udstyret med fjerde generation af AMD’s Epyc-processorer, og Dell lover op til 121 procent forbedring i ydelse i forhold til tidligere modeller. Og høj ydelse er der brug for. Serverne er nemlig skabt til at imødekomme virksomheders behov for ydelseskrævende workloads som for eksempel dataanalyse.

De nye PowerEdge-servere er desuden designet med tanke på energiforbruget. De er udstyret med Dell Technologies’ Smart Cooling-teknologi, der giver en bedre luftstrømning i serveren, hvilket sikrer, at serverne er nedkølede – selv ved maksimal belastning – forklarer Dell. Dermed kan serverne hjælpe virksomheder med at reducere deres CO2-udledning fra datacentret.

Se også:  Dell Ultrasharp U3223QE [TEST]: Masser af albuerum

“Kunderne kræver kompromisløs computerydelse leveret på den mest bæredygtige måde som muligt. Vores seneste PowerEdge-servere er specialbygget til at imødekomme behovene i nutidens krævende arbejdsbelastninger med effektivitet og robusthed,” udtaler Rajesh Pohani, som er vicepræsident for portefølje- og produktstyring for PowerEdge, HPC og Core Compute hos Dell Technologies.

Serverne har også indbygget cybersikkerhed, så virksomheders data forbliver sikre, forklarer Dell. Serverne byder på funktioner som systemlåsning, driftsovervågning og multifaktorgodkendelse. Desuden har Epyc-processorerne on-die-sikkerhed.

Her er modellerne

Den nye serverserie fås i en- og to-socket-konfigurationer med understøttelse af 50 procent flere processorkerner sammenlignet med den forrige generation. Her er de nye modeller:

PowerEdge R7625: 2-socket, 2U. Accelererer in-memory-databaser med over 72 procent, der ifølge Dell overgår alle andre 2- og 4-socket SAP Sales & Distributions-overførsler og dermed sætter en ny verdensrekord.

Se også:  Qnap TS-i410X og WD PR2100 [TEST]: Skudsikre NAS-servere til små virksomheder

PowerEdge R7615 er en 1-socket, 2U server med en hurtigere hukommelsesbåndbredde end tidligere generationer.

PowerEdge R6625: 2-socket, 1U. Systemet er velegnet til HPC-arbejdsbelastninger eller til at køre flere virtuelle desktop-infrastrukturinstanser.

PowerEdge R6615: 1-socket, 1U. Meget kompakt, men ifølge Dell uden at miste ydeevne.

Modellen Dell PowerEdge R7625 fås allerede her i november, men endnu i begrænsede konfigurationer. Alle de nye modeller i alle konfigurationer er planlagt til februar næste år.


TAGS
Dell
netværk
server

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S