Home » Robot » Byg dine egne robotter
Byg dine egne robotter

Byg dine egne robotter

Share

Vi fortæller dig, hvordan du kan lave robotter, der kan udføre alle mulige nyttige, instruktive og sjove funktioner. Du får desuden en stortest af ram og en hel masse andre test, guides og artikler om den nyeste teknologi. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Robotvidenskab behøver ikke at dreje sig om at bygge humanoide maskiner. Vi kan lave maskiner, som kan udføre alle mulige andre nyttige, instruktive og sjove funktioner. Og for at det ikke skal være løgn, kan man køre dem med Linux. Vi konstruerer
en hær af Pi-robotter, og forklarer hvordan du selv kan komme igang med at lave dine egne.

Hvilken ram skal du vælge?

Ram er måske ikke det mest spændende indkøb, som vi kan foretage til vores pc, men det er en essentiel komponent. Hvis man har den rigtige mængde ram ved den rigtige hastighed, påvirker det pc’ens ydelse. Vi begiver os ned i dybderne, når det gælder ddr4, viser hvor megen ram du har brug for, hvor hurtig den bør være, og hvad meningen med RGB-ram egentlig er i vores store test af ramklodser. 

Se også:  Dinosaurus-robotter er det nye hit
Sonos bryder ud

Multirumshøjttalere har eksisteret i lukkede verdener, centeret om et mylder af økosystemer, der kun fungerede med ét enkelt brand. Sonos nye soundbar, Beam, er blandt de første multirumshøjttalere på markedet med AirPlay 2, og det betyder at alle med en iPhone eller iPad kan sende hvad som helst til den og få den til tale sammen med enhver anden højttaler med AirPlay 2. Beam er således mere end bare end en ny Sonos-højttaler, den repræsentere også et afgørende brud med Sonos lukkede mulrirumsverden. Og så er den ikke engang særlig dyr. Vi tester Beam i det nye nummer.

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 10/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  Få superkræfter med et hyper-avanceret robotskelet


TAGS
robot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S