Home » Hovedtelefoner og højttalere » Nye AirPods kan tilpasses ørerne og har aktiv støjreduktion
Nye AirPods kan tilpasses ørerne og har aktiv støjreduktion

Nye AirPods kan tilpasses ørerne og har aktiv støjreduktion

Share

Endelig kan alle bruge AirPods. De  nye Pro-model kommer med gummidutter i forskellige størrelser, så de kan tilpasses ørerne. De byder også på bedre lyd og aktiv støjreduktion

Hvis man ikke lige har en øregang efter Apples ideal-billeder, så er det bare surt. Så kan du ikke få lov at bruge Apples AirPods, der kun er lavet i én størrelse, uden mulighed for tilpasning.

Eller sådan var det i hvert fald, for nu kommer Apple endelig med en version, der kan justeres til ethvert øre.

De nye AirPods Pro kommer med gummidutter i forskellige størrelser, ligesom vi kender det fra stort set alle andre in-ears.

De er skabt til at lukke tæt, og bruger et særligt ventilsystem til at udligne trykket, så de bliver endnu mere behagelige.

Adaptiv EQ justerer automatisk musikkens lave og mellemste frekvenser til udformningen af brugerens øre, så man får den optimale lydoplevelse. En specialfremstillet forstærker med stort dynamisk samt en højttalerdriver med stort udsving og et minimum af forvrængning, som skal sikre god lydkvalitet med fyldig bas ned til 20 Hz og detaljeret lyd på de mellemste og højeste frekvenser.

Se også:  Vi vil have ekstra bas – og det leverer Sony i nye øretelefoner
Dæmper støjen

AirPods Pro er desuden forsynet med aktiv støjreduktion. To mikrofoner og avanceret software tilpasser kontinuerligt støjdæmpningen til hvert enkelt øre og hovedtelefonens form.

Der er også en transparency-funktion, så man kan høre hvad der foregår i omkring én. Transparent lyd bruger et ventilsystem med trykudligning og avanceret software, som sikrer, at den helt rette mængde støjreduktion er aktiv. Dermed lyder brugerens egen stemme naturlig, mens lyden fortsat afspilles perfekt.

Styres med berøring

Der skiftes mellem støjreduktion og transparency direkte på AirPods Pro ved hjælp af en ny tryksensor på skaftet. Tryksensoren gør det også muligt at afspille sange, sætte dem på pause eller springe dem over og besvare telefonopkald eller lægge røret på. Brugerne kan trykke på lydstyrkemærket i Kontrolcenter på iPhone og iPad for at styre indstillingerne eller på Apple Watch ved at trykke på AirPlay-symbolet, mens der spilles musik.

Se også:  JBL Tune 220TWS [TEST]: Små høretelefoner med stor lyd

De nye AirPods Pro har desuden Hej Siri indbygget og har mulighed for musikdeling, hvis en anden vil lytte med på sine AirPods.

Trådløs opladning

AirPods Pro har samme gode batteritid som AirPods med op til fem timers lyttetid. I Aktiv støjreduktion giver AirPods Pro op til 4,5 timers lyttetid og op til 3,5 timers taletid på en enkelt opladning. Med yderligere opladninger fra det trådløse opladningsetui giver AirPods Pro over 24 timers lyttetid eller over 18 timers taletid. Opladning foretages ved blot at lægge AirPods-etuiet på en Qi-certificeret opladningsplade eller bruge Lightning-porten, når man er på farten.

AirPods Pro koster 2.199 kroner AirPods Pro og er i butikkerne senere i denne uge.

De nye in-ears fungerer med Apple-enheder med iOS 13.2 eller nyere, iPadOS 13.2 eller nyere, watchOS 6.1 eller nyere, tvOS 13.2 eller nyere eller macOS Catalina 10.15.1 eller nyere.


TAGS
AirPods
helt trådløse hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S