Home » AOD Pro » Nye A4-printere er skræddersyet til dokumenthåndtering og blæklevering
Nye A4-printere er skræddersyet til dokumenthåndtering og blæklevering

Nye A4-printere er skræddersyet til dokumenthåndtering og blæklevering

Share

Brother kaster nu en ny serie professionelle A4-laserprintere på markedet. Her er der fokus på dokumenthåndtering, intelligente arbejdsgange og MPS-løsninger

En ny serie professionelle A4-printere fra Brother har den bedste printkvalitet af alle Brother-laserprintere, lover producenten.

Der er tale om kompakte printere, hvor man har mulighed for at oprette skræddersyede dokumenthåndteringsløsninger og intelligente arbejdsgange, der kan understøtte virksomhedernes produktivitet og strømline processerne, forklarer Brother.

Toner leveret automatisk

”Vi er meget glade for at kunne lancere en ny serie af A4-farvelaserprintere netop nu, hvor kontormedarbejderne over hele verden vender tilbage på kontoret. Vores nye A4-farveprintere er enestående og giver virksomheder adgang til førsteklasses print og scan, uden at de behøver forlade lokalet,” forklarer Henning Elkjær, der er salgsdirektør for Danmark og Norge hos Brother Nordic A/S.

”Den nye printerserie er desuden udviklet, så den passer til vores MPS-løsninger. Det betyder, at kunderne ikke blot kan glæde sig over alle printerens fantastiske funktioner, men også nyde godt af alle de ekstra fordele, man har som MPS-kunde hos Brother,” tilføjer Henning Elkjær.

Brothers MPS-kunder (Manage Print Services) kan få toner leveret og modtage teknisk support, hvor de får hjælp til for eksempel at strømline arbejdsgangene eller til at forbedre sikkerheden. Det er dermed – ifølge Brother – det perfekte valg for virksomheder, der ønsker færre omkostninger og øget effektivitet.

Se også:  Ny scanner-serie skal gøre det enklere at digitalisere dokumenter

Den nye serie har en del specialfunktioner såsom fleksibilitet ved opsætning af papirskuffer, tilpasning af display, hurtige print- og scannefunktioner samt det nyeste inden for sikkerhed, lover printerproducenten.

Fire nye laserprintere

Der er fire modeller i den nye serie – her listet med de specifikationer, som Brother fremhæver.

HL-L9430CDN har høj printhastighed på op til 40 sider i minuttet og dobbeltsidet A4-print af op til 28 i minuttet. Printeren har en 8,76 cm LCD-farvetouchscreen og integreret NFC-kortlæser. Desuden har den hardwarebaseret opsplitning af batch-scan. Den har en stor 520-arks papirskuffe og medfølgende tonere til 9000 sider i s/h (BK) og 6500 sider i farver (C/M/Y). Hvis man ønsker at optimere sit workflow, fås ekstraudstyr: Wi-Fi, efterbehandler med hæftefunktion, mailboks og ekstra papirskuffer. Denne printer koster 4799 kroner ekskl. moms.

HL-L9470CDN har de samme funktioner som HL-L9430CDN, men med dobbeltsidet A4-print af op til 40 sider i minuttet. Printeren har udvidet, eksternt printlager og fås med to produktopgraderinger, Secure PrintPlus og Barcode PrintPlus. Der medfølger desuden tonere til 12.000 sider i s/h (BK) og 9000 sider i farver (C/M/Y). Af ekstraudstyr fås: Wi-Fi, efterbehandler med hæftefunktion, mailboks og ekstra papirskuffer. Denne maskine kan fås til 5999 kroner ekskl. moms.

Se også:  HP Smart Tank 7605 [TEST]: Driftsbillig blæksprutte til storfamilien

MFC-L9630CDN har de samme funktioner som HL-L9430CDN plus dobbeltsidet scan af op til 100 ipm, i s/h eller farver. Desuden har den en 17,6 cm LCD-farvetouchscreen og en 100-arks automatisk dokumentføder (ADF). Prisen er 9999 kroner ekskl. moms.

MFC-L9670CDN har de samme funktioner som HL-L9470CDN plus dobbeltsidet A4-scan af op til 100 ipm, i s/h eller farver. Den har en 17,6 cm LCD-farvetouchscreen, dedikerede brugergenveje og en 100-arks automatisk dokumentføder (ADF). Printeren leveres med en funktion, der gør det muligt at afbryde et igangværende printjob for at tage en kopi, samt de to produktopgraderinger Secure Print + og Barcode Print +. Der medfølger store tonere til 12.000 sider i s/h (BK) og 9000 sider i farver (C/M/Y), og følgende ekstraudstyr kan tilkøbes: Wi-Fi og ekstra papirskuffer. Maskinen her koster 11.999 kroner ekskl. moms.


TAGS
Brother
laserprinter
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S