Home » AOD Pro » Nye A3-printere der fylder lidt mindre på kontoret
Nye A3-printere der fylder lidt mindre på kontoret

Nye A3-printere der fylder lidt mindre på kontoret

Share

Brother lancerer nu en ny, professionel A3-inkjetprinterserie. Et plus er, at de skulle fylde mindre, end A3-printere normalt gør, og at de har Brothers nyudviklede printhovedteknologi

Printere med mulighed for A3-udskrift fylder som regel godt op i kontorlandskabet. Nu lancerer Brother en ny blækprinterserie, der kan udskrive de store papirark, men som ifølge producenten er mere kompakte, end man normalt ser det. De nye printere skulle derfor være nemmere at placere på kontoret.

De fire printere i serien er udstyret med Brothers helt nyudviklede printhovedteknologi, der giver hurtig opstart og høj printhastighed samt meget driftssikkert print hver gang, lover Brother.

”Vi er meget stolte over lanceringen af næste generation af professionelle A3-inkjetprintere, der kommer til at give Brothers kunder en stor konkurrencefordel. Disse printere er udviklet med vores nye, innovative printhovedteknologi, der sikrer vores kunder lynhurtige, holdbare print i professionel kvalitet, hvor som helst,” udtaler Henning Elkjær, der er nordic marketing director og sales director i Danmark.

Se også:  Nye privatlivsindstillinger i Google Workspace – virksomheder bør tjekke

”Foruden alle de højteknologiske funktioner, man forventer af en Brother-maskine, opnår kunderne også lav emission, lavt strømforbrug og store omkostningsbesparelser uden at gå på kompromis med printkvaliteten,” tilføjer han.

Mulighed for store blækpatroner

Blæk er den helt store løbende omkostning ved inkjetprintere, som har erobret terræn på kontorerne de senere år. Men udgifter kan ifølge Brother reduceres ekstra store blækpatroner.

Serien kan køre under Brothers MPS (Managed Print Services), der er en skybaseret overvågningstjeneste, som skulle gøre driften mere overskuelig og billigere.

Fire nye printere

Der er fire nye A3-blækprintere i serien.

HL-J6010DW har en printhastighed på op til 30 ipm og automatisk dobbeltsidet A3- og A4-print. Den har en 6,8 cm farvetouchscreen og to 250-arks papirskuffer samt en 100-arks fleksibel bakke. Kablet og trådløst netkort samt NFC-kortlæser. Kan også printe fra USB. Kan anvende XL-blækpatroner. Leveres med blækpatroner: 6000 sider s/h og 5000 sider farve (C/M/Y). Denne model koster 3199 kroner ekskl. moms.

Se også:  Opgraderede mobilprintere får højere fart og flere tilslutningsmuligheder

MFC-J5955DW er en multifunktionsprinter med print, skan, kopi og fax. Den har de samme funktioner som HL-J6010DW bortset fra, at den har en 8,8 cm farvetouchscreen og automatisk dobbeltsidet A4-print, -scan, -kopi og -fax. Derudover har den en 50-arks dobbeltsidet automatisk dokumentføder og kan printe fra og skanne til USB. Prisen er 300 kroner højere, nemlig 3499 kroner ekskl. moms.

MFC-J6955DW har også multifunktion: print, skan, kopi og fax. Printeren har de samme funktioner som MFC-J5955DW plus automatisk dobbeltsidet A3-print, -skan, -kopi og -fax. Prisen er 4499 kr. ekskl. moms.

Endelig er der MFC-J6957DW, som er en multifunktionsprinter med print, skan, kopi og fax. Den har de samme funktioner som MFC-J6955DW plus tre 250-arks papirskuffer. Prisen er her 5499 kroner ekskl. moms.


TAGS
blækprinter
Brother
inkjetprinter
kontor
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S