Home » AOD Pro » Disse harddiske rummer hver 22 terabyte – over 5 millioner fotos
Disse harddiske rummer hver 22 terabyte – over 5 millioner fotos

Disse harddiske rummer hver 22 terabyte – over 5 millioner fotos

Share

En ny serie harddiske fra Western Digital kan rumme op til 22 TB. Der er tre forskellige drev, som er tilpasset hver sine professionelle opgaver

Den tid er længst svunden, hvor harddiskes kapacitet kunne måles i gigabyte. Nu er vi oppe i terabyte, hvilket svarer til 1 million megabyte. Denne nye, professionelle harddisk fra Western Digital sætter trumf på med en kapacitet på op til 22 terabyte. Her vil der i princippet være plads til over 5 millioner fotos i 12 MP opløsning.

WD CMR-harddisken lanceres i tre forskellige udgaver, som henvender sig til it- og datacentre (WD Gold), NAS-brugere (WD Red Pro) samt smart video og overvågning (WD Purple Pro).

De tre harddiske har de nyeste teknologiersom OptiNAND, ePMR (energi-assisted PMR), TSA (tre-trins akutator) samt HelioSeal, hvilket ifølge producenten Western Digital sikrer branchens højeste datatæthed på 2,2 TB pr. plade.

“Vi er begejstrede for at nå denne milepæl, da harddiske er komplekse og sofistikerede systemer. Fra skyen til skrivebordet spiller Western Digitals harddiske en afgørende rolle i lagring, beskyttelse, indsamling og analyse af data, der former næsten alle aspekter af vores digitale liv. Vores teknologiske lederskab og udvidede portefølje af brancheførende harddiske giver os en enorm mulighed for at levere værdi til vores kunder i dag og langt ud i fremtiden,” siger Ravi Pendekanti, senior vicepræsident for produktstyring og marketing, HDD Business Unit hos Western Digital.

Se også:  SanDisk Extreme Pro Portable SSD [TEST]: Hårdført drev med fart på
Stor kapacitet er billigere

Hvis man har behov for at kunne lagre store mængder data, giver det god mening at købe en harddisk i stor størrelse. En disk med 22 TB kapacitet har principielt et bedre TCO (total cost of ownership) end en mindre disk.

Disken 22TB WD Gold CMR med OptiNAND-teknologi giver brugerne mulighed for at sænke TCO ved at øge lagerpladsen eller ved at reducere antallet af racks, hvilket kan hjælpe med at reducere omkostningerne til racks, netværk, strøm, køling, kabelføring mv.

Understøtter 24 båse

WD Red Pro CMR med OptiNAND-teknologi er ifølge Western digital ideel til dem, der har behov for højkapacitetslagring, eller til dem, der har nået den maksimale kapacitet på deres eksisterende netværkstilsluttede lagersystem (NAS). Den er udviklet specifikt til NAS-systemer med op til 24 drevbåse og konstrueret til at håndtere højintensive arbejdsbelastninger i døgndrift.

Se også:  Ultrahurtig SSD til fornuftig pris: Samsung klar med 990 Pro SSD

Den egner sig også til datakrævende applikationer såsom filsynkronisering og -deling, backup/arkivering, multimedielager og privat skylagring.

Til videoovervågning

WD Purple Pro CMR skal imødegå de øgede lagerkrav fra moderne videoovervågning, hvad enten der anvendes højopløsningskameraer, arbejdes med AI og videoanalyse eller deep-learning-løsninger. Også kunder der bruger videoovervågning-som-en-tjeneste (VSaaS) har brug for specialbygget lagring for effektivt at administrere disse data i stor skala, forklarer Western Digital.

Drevet byder på Western Digitals eksklusive AllFrame AI-teknologi, der understøtter 32 AI-streams til analyse af deep learning i systemet. Det er optimeret til at håndtere op til 64 single-stream HD-kameraer samt mange af de nyeste smartkameraer, der transmitterer flere streams.


TAGS
harddisk
hdd
SSD
western digital

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S