Home » Andet » Nyd sommeren med en god tech-bog
Nyd sommeren med en god tech-bog

Nyd sommeren med en god tech-bog

Share
Coders: The Making of a New Tribe and the Remaking of the World

Af Clive Thompson

Er du selv koder eller kender en, der er en haj til programmering, så er denne nye bog værd at overveje. Bogen er på engelsk og omhandler den nye og helt særlige stamme: Kodere. Som forfatteren påpeger, lever vi en verden, der er konstrueret af kode, og bogen udforsker, hvordan kodebyggere er, hvordan de tænker, og hvordan kodere og kodning afspejler sig i vores kultur, liv og økonomi. Bogen fås som fysisk bog på bl.a. Saxo, på Amazon Kindle, som lydbog og i Apple Store.

”1 The Road”

Af et kunstigt neuralt netværk

Se også:  Mobilen og det evige liv

Dette er noget af en kuriositet og omhandler som sådan ikke teknologi. Det særlige ved denne bog er dog, at det er den første bog, der er skrevet af kunstig intelligens. Amerikaneren Ross Goodwin sendte simpelthen en computer med en algoritme bygget på kunstig intelligens på en biltur i en Cadillac, og undervejs har computeren registreret sine indtryk. Herefter lavede den kunstig intelligens en sammenhængende historie, der er blevet til romanen med det specielle navn ”1 The Road ”.
Har du mod på at læse den, kan du finde flere oplysninger på: https://jean-boite.fr/products/1-the-road-by-an-artificial-neural

Den store tech-revolution – sådan former Kina vores fremtid

Af Christina Boutrup m.fl.

Se også:  Tag de flotteste feriefotos med din mobil

Kina har opnået en utrolig stærk position på det teknologiske marked og er på mange måder langt foran vores udvikling i Vesten. I denne bog fortæller Christina Boutrup om, hvordan kinesiske virksomheder har nået denne førerposition og er stærke indenfor teknologiske felter som droner, fintech, solceller, sociale medier og meget mere. Alle disse ting foregår på både godt og ondt med en kinesisk opfinderlyst og åbenhed, der skaber en god tech-grobund men også problematikker, som at man i Kina kan modtage statsgivne point for den rette opførsel. Bogen er på dansk og fås som lydbog, e-bog, epub og som fysisk bog.

TAGS
bog
e-bog
sommerferie

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S