Home » Hovedtelefoner og højttalere » Nyd musikken i ro, når du flyver
Nyd musikken i ro, når du flyver

Nyd musikken i ro, når du flyver

Share

Philips nye hørebøffer lukker støjen effektivt ude, når du flyver eller arbejder. De kommer også i en model, der kan sættes direkte i strømstikket iPhone, så du slipper for at oplade

Musik på farten er blevet populært – men intet er så irriterende som at få musikken forstyrret af omgivelsernes støj; ikke mindst i et fly.

Philips har netop sendt en støjdæmpende hovedtelefon på markedet – og om kort tid følger en tilsvarende, som sluttes direkte i Lightning (strømstikket) på Apples iOS-enheder, så du ikke er afhængig af batterier og dermed at skulle oplade hovedtelefonen.

Det er verdens første støjdæmpende hovedtelefoner med Lightning-tilslutning – en tilslutning, Philips også var først med for et par måneder siden, hvor hovedtelefonerne M2L blev sendt på markedet.

NC1L, hvor L’et signaler at strømme kommer fra Lightning-stikket, har tre indstillinger:

Se også:  Philips klar med knogledirigerende øretelefoner til børn

ACN, hvor baggrundslyden effektivt holdes ude. Open-ear, hvor du kan følge med i, hvad der foregår omkring dig. Natural voice, hvor ACN er kalibreret, så du på behagelig vis kan føre telefonsamtaler via den indbyggede mikrofon.

Apropos batterier, så har den anden udgave, Fidelio NC1, en praktisk finesse: Hvis du løber tør for strøm, så er det kun støjdæmpningen, der ikke virker. Du vil fortsat kunne bruge hovedtelefonen til at høre musik med, oplyser Nordic Marketing Manager Jakob Axelsson fra Gibson Brands, som står bag Philips’ audioprodukter.

Han tilføjer, at du kan flyve om på den anden side af jorden før du via usb-stikket skal genoplade hovedtelefonen, da batteriet rækker op til 30 timer.

Hovedtelefonerne er i begge udgaver on-ear, så de sidder uden på ørerne, og denne type er valgt med omhu, fordi det gør hovedtelefonerne små, lette og elegante, så de er nemme at have med på rejse. Faktisk foldes de elegant sammen, så de kan ligge i en hånd.

Se også:  Philips klar med nye trådløse lydprodukter til hjemmebiografen

Når du har dem på, sørger de skumfyldte ørepuder – som sidder ergonomisk korrekt – for at de er behagelige at have på i længere tid.

Active Noice Cancelling, ANC, handler om at blokere for udefrakommende støj, som opfanges af fire indbyggede mikrofoner. Det gør, at baggrundsstøjen effektiv lukkes ude – uanset om den er høj- eller lavfrekvent.

De leveres i en elegant rejsetaske, og der følger flyadapter med.

Fidelio NC1 har en vejledende pris på 1.999 kroner, mens
Fidelio NC1L koster 2.499 kroner. Hovedtelefonerne kan købes nu.

[pt id=’2033870′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips Fidelio NC1.”‘]

Philips Fidelio NC1.


TAGS
Lightning
noise cancelling
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S