Home » Netværk » Ny Wi-Fi standard skal give lynhurtig trådløs forbindelse
Ny Wi-Fi standard skal give lynhurtig trådløs forbindelse

Ny Wi-Fi standard skal give lynhurtig trådløs forbindelse

Share

Op til 600 Mbps forbindelseshastighed samt evnen til at have op til fire samtidige streams af HD-video, tale og data gennem huset er blandt det vi kan forvente af den nye Wi-Fi standard.

Efter næsten fem år på tegnebrættet er den nye standard indenfor trådløs Wi-Fi-teknologi lige ved at være på trapperne. Frigivelsestidspunktet er sat til september, og hardware-producenterne er allerede begyndt at forberede deres routere til den.

Standarden går officielt under navnet 802.11n, men kaldes populært for “Wireless N”. Den overtager fra forgængeren 802.11g, som gav hastigheder på op til 54 Mbps. Med de nye 600 Mbps er der altså dermed sket lidt af et spring.

Se også:  Wi-Fi 6 er kommet – og hvad så …?

Foruden den højere hastighed er den væsentligste nye tilføjelse dens multi-input/output egenskab – også kendt som MIMO – der ved hjælp af flere antenner kan behandle op til fire forskellige data-streams ved hurtig hastighed.

Dermed er det faktisk muligt at se video i HD samtidig med at du taler i trådløs telefon og surfer på nettet – hvis du altså måtte have behovet.

Producenten lover desuden nem baglæns kompatibilitet, således at nye routere vil virke gnidningsløst med ældre produkter.


TAGS
HD video
MIMO
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S