Home » Internet » Ny browser melder sig på banen
Ny browser melder sig på banen

Ny browser melder sig på banen

Share

Firmaet RockMelt er inden længe klar med en browser, som skal være bedre optimeret for nutidens webbrug. Projektet støttes af manden bag Netscape.

Der er efterhånden mange spillere på banen, som kæmper om en plads i internetbrugernes daglige browser-vaner. Internet Explorers hidtil så dominerende position er kraftigt truet af Firefox, Opera, Google Chrome og Apples Safari.

Endnu en kandidat kaster sig nu ind i kampen. RockMelt er titlen på firmaet bag og bliver sandsynligvis også navnet på den nye browser.

Browseren vil blive opbygget helt fra bunden, og det er meningen, at man på den måde vil kunne gentænke hele konceptet og skabe et nyt produkt, som er bedre optimeret til nutidens internetbrug.

Se også:  Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren

Eksempelvis er det planen, at den skal kunne køre web-baserede applikationer eller såkaldte Web apps. En form for Facebook-integration har også været på tale men er endnu ikke officiel.

RockMelt får støtte af den gamle Netscape-grundlægger Marc Andreessen. I midten af 90’erne var Netscape med til at popularisere nettet og havde en solid plads på markedet. Som modspil udviklede Microsoft sin Internet Explorer, der efterhånden udkonkurrerede Netscape i kraft af dens privilegerede plads i Windows-platformen.

Støtten til den nye browser kunne således nemt betragtes som en måde for Netscape-bagmanden at give igen mod sin gamle ærke-rival, der i øjeblikket står i en stærkt truet position.

Se også:  Farvel til Internet Explorer: Microsofts browser er endegyldigt lagt i graven

TAGS
browser
Google Chrome OS
internet explorer
Opera
Rockmelt
Safari 4

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S