Home » AOD Pro » Sæt skub i kontoret – ny Wi-Fi 6E-router med cloud-administration
Sæt skub i kontoret – ny Wi-Fi 6E-router med cloud-administration

Sæt skub i kontoret – ny Wi-Fi 6E-router med cloud-administration

Share

Wi-Fi 6E-routerne ankommer nu i en stigende strøm. Netgear er parat med en løsning, som skal gøre det trådløse kontornetværk hurtigere. Her er triple-band og cloud-adkministration

De kommer nu i en støt stigende strøm, routere med den nye Wi-Fi 6E-standard, som foruden 2,5 og 5 GHz understøtter det nyvalgte 6 GHz-frekvensbånd. For leden var det Asus, og nu er det så Netgear, som er parat med en nyhed.

Netgear AXE7800 Wireless Access Point (WAX630E) retter sig imod små og mellemstore virksomheder. Routeren har triple-band og kan administreres i skyen.

“Internetudbydere tilbyder nu deres virksomhedskunder multi-gigabit-hastigheder. Samtidig understøtter klientenheder som for eksempel de nyeste Samsung Galaxy- og Google Pixel-smartphones og flere nye pc-systemer fra førende producenter Wi-Fi 6E. Denne kombination gør det absolut nødvendigt for virksomheder mindst at fordoble forbindelseshastigheden for deres underliggende Wi-Fi-systemer,” siger Doug Cheung, director of product line management, SMB Wireless hos Netgear.

Se også:  Kom godt i gang med en rack-NAS – denne er prisvenlig, basal og kompakt

“WAX630E vil gøre det muligt for virksomheder at forbedre båndbredden i deres Wi-Fi-netværk med op til 2,5 gange,” tilføje han.

WAX630E har et triband mesh-design med 160 MHz Wi-Fi-kanaler på både 5 GHz- og 6 GHz-båndet og tovejs MU-MIMO. Samlet set opnår WAX630E en teoretisk hastighed på 7,8 Gbps, hvilket skulle nedsætte risikoen for ventetider og føre til meget hurtige upload- og downloadhastigheder.

Fjernstyret administration

WAX630E administreres af Netgear Insight eller Insight Pro i fjernstyret cloud-administration. Insight og Insight Pro giver mulighed for både en kabelbaseret og trådløs backhaul-arkitektur, der forbinder nogle eller alle adgangspunkter i et mesh-Wi-Fi.

Truslerne fra it-kriminelle bliver mere og mere raffinerede. Så er det betryggende, at WAX630E-adgangspunktet har sikkerhed på virksomhedsniveau, og man skulle nemt kunne konfigurere og vedligeholde sikkerheden i sit netværk.

Se også:  Når du stiller høje krav til båndbredde [TEST]: Monster-routere med Wi-Fi 6E

Blandt sikkerhedsfordelene ved WAX630E er ifølge Netgear WPA3, otte individuelle trådløse netværk (SSID’er) kan bruges til administration, medarbejder- og gæsteadgang samt adgang for og IoT-enheder (herunder Wi-Fi-baserede sikkerhedskameraer, termostater, dørlåse og sensorer). Der kan oprettes flere VLAN’er for at opnå større netværksadskillelse og adskillelse mellem administratornetværk, medarbejdernetværk, besøgende, HR, økonomi osv.

Værd at nævne er også en 2,5 Gbps Ethernet-port med PoE++ samt en ekstra 1 Gbps Ethernet-port til kablet udvidelse til et Wi-Fi-adgangspunkt eller en switch.

Nyheden fås i to modeller fra andet kvartal. Prisen for WAX630 E-100EUS er 2790 kroner inklusive moms.


TAGS
Mesh
netværk
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S