Home » Smart hjem » Ny Weber-gadget sikrer den perfekte grillsteg
Ny Weber-gadget sikrer den perfekte grillsteg

Ny Weber-gadget sikrer den perfekte grillsteg

Share

Weber Connect Smart Grilling Hub er et smart grilltermometer, der giver besked på mobilen, når kødet er perfekt tilberedt og inspirerer dig til at kreere den bedste grillmenu

Grillsæsonen er skudt i gang. Det kræver blot en temperatur på lidt over nulpunktet, før danskerne stormer ud på terrassen og kaster sig over deres kuglegrill.

Selv den mest garvede grillmester kan dog bruge lidt assistance, især når det gælder større projekter som en oksesteg eller en kylling.

Weber har skabt en smart hjælper der fortæller dig, når kødet er grillet perfekt.

Følg med på mobilen

Weber Connect Smart Grilling Hub er et smart grilltermometer med forbindelse til mobilen. Stik det i kødet, så vil det fortælle dig på din smartphone, når temperaturen rammer det ideelle niveau. Du indstille det efter en lang række forskellige typer kød.

Termometret giver også besked, hvis kødet skal vendes undervejs i processen. Der er en føler til at stikke i kødet og en til at sætte på grillen. Der kan desuden tilkøbes flere føler, så du kan kan holde  styr på flere stykker kød samtidig. Der er magnet på hub’en, så du kan sidde på grillen og der er også led-display til basale info.

En nedtæller, gør det muligt at følge, hvor tæt kødet er på at være klar. Der er desuden en guide, så tager dig i hånden og viser dig trin for trin, hvordan du laver en specifik ret. Man kan også finde inspiration til et væld af forskellige retter i app’en.

Solid forbindelse

Forbindelsen til din mobil, tablet og andre enheder sker både via Bluetooth og Wi-Fi, så du er sikker på stabil opkobling. Mobil-app’en er tilgængelig både på iOS og Android.

Weber Connect Smart Grilling Hub koster 999 kroner og er i handlen nu.


TAGS
Grill
weber

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S