Home » Virtual Reality » Ny VR-lounge byder på gratis prøveture til helt nye verdener
Ny VR-lounge byder på gratis prøveture til helt nye verdener

Ny VR-lounge byder på gratis prøveture til helt nye verdener

Share

Snart kan nysgerrige gæster opleve virtual reality for fuld udblæsning, når Nordisk Film Biografer åbner sin første VR-lounge i biografen i Lyngby

Når Nordisk Film Biografer åbner den helt nye VR-lounge i biograffoyeren i Lyngby, bydes gæsterne velkommen i et lyst og venligt rum, der er afskærmet med glasvægge til resten af biografen. Loungen er specialbygget til at levere oplevelser i virtual reality, og gæsterne træder så at sige ind i oplevelsen, når de opsluges i den teknisk simulerede verden, som føles ganske virkelig. I loungen vil gæsterne via VR-briller kunne opleve et bredt udvalg af oplevelser fra film og VR-spil til musik, rejser, kunst, animationer, dokumentarer og multi player-oplevelser.

“Vi glæder os meget til at invitere både vores kendte gæster og alle andre VR-interesserede til åbent hus i vores helt nye VR-lounge. VR er et nyt tiltag for os som biograf, og vi glæder os rigtigt meget til at præsentere det for gæsterne – både de loyale, som vi kan takke med en sjov gratis oplevelse, men selvfølgelig også alle andre, som har lyst til at kigge forbi,” siger biografchef i Nordisk Film Biografer Lyngby, Alex Oxholm.

Se også:  Listen: VR-Headsets der ikke helt klarede skærene

Åbningen i Lyngby fejres med åbent hus for alle, der har lyst til at opleve virtual reality ganske gratis. I dagene 25-29. april slår biografen dørene op for gratis ture ind i den virtuelle verden. De gratis ture kan bookes efter først-til-mølle-princippet på nfbio.dk/vr.

Action og oplevelser

På programmet i de forskellige VR-pods eller VR-stationer, som gæsterne kan bevæge sig imellem, vil bl.a. være den prisbelønnede VR-film The Dream Collector, hvor knuste drømme, som er smidt på den virtuelle losseplads, repareres og får nyt liv. Gæsterne kan også opleve cirkuskompagniet Cirque de Soleils verdensberømte forestillinger eller Overview, som er en sorslået oplevelse af verdensrummet omkring os. Eller hvad med at blive en del af handlingen i den kendte fortælling om Den Lille Prins, hvor gæsterne bliver både tilskuere og medvirkende i filmens handling? Endelig er der selvfølgelig rig mulighed for at spille actionpakkede VR-spil som f.eks. Life of Us eller Superhot, hvor tiden kun bevæger sig, når spilleren gør. Næsten kun fantasien sætter grænser for hvad, hvad VR kan, og Nordisk Film Biografer opdaterer løbende med det sidste nye inden for genren, så der altid er nye oplevelser at få.

Se også:  Vild VR-handske vil gøre dig til et supermenneske

Med den seneste nye VR-teknologi fra HTC Vive og Oculus Rift samt det nyeste indhold fra den franske leverandør MK2, er det første gang i Danmark, at et etableret brand indenfor filmproduktion og biografdrift satser på VR. Det er Nordisk Film Biografers klare mål at være en førende udbyder af virtual reality-indhold og at levere det i fysiske og tekniske rammer, der modsvarer den høje kvalitet, som gæsterne kender fra biografoplevelsen.

Virtual reality er for alle

I VR-loungen træder gæsterne gennem VR-briller ind i oplevelsen og føler sig fysisk tilstede i en verden eller univers efter eget valg. VR er for alle uanset alder, køn og smag. Oplevelsen appellerer både til kendere og til et bredere udsnit af befolkningen, som er interesserede i at lære den nye teknologi at kende. Derfor lægger VR-loungen både op til et besøg med vennerne, men også med børnefamilien eller kollegerne på firmaudflugt. Fælles er, at VR er en let tilgængelig teknologi, som de fleste – uanset teknisk snilde – helt naturligt kan agere i.

TAGS
Nordisk Film
virtual reality
VR

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S