Home » Drone » Tag på ekspedition i havets dyb med ny undervandsdrone
Tag på ekspedition i havets dyb med ny undervandsdrone

Tag på ekspedition i havets dyb med ny undervandsdrone

Share

Denne undervandsdrone kan købes af almindelige forbrugere – og udstyres med både grab og kamera

Har du drømt om ekspeditioner i havet. Nu kan du realisere drømmen helt uden at blive våd og med begge ben på fast grund. Denne undervandsdrone, Gladius Mini S, er nemlig rettet mod ganske almindelige forbrugere, som vil opleve fotografering, udforskning, inspektion eller lignende under havets overflade.

Dronen har en tophastighed på knap 4 knob (7 km/t), en maksimal dykkedybde på 100 meter og en maksimal horisontal arbejdsradius på 200 meter. Den kan bruges til underholdning, men også en bred vifte af specifikke opgaver.

Undervandsdronen har producenten Chasings patenterede teknologi til effektivt at reducere risikoen for, at motoren sætter sig fast i for eksempel sand, så dronen kan bruges sikkert under selv vanskelige undervandsforhold, forklarer leverandøren.

Se også:  Ryze Tello [TEST]: Billig legetøjsdrone er forbløffende god
Foto og indsamling

Sammenlignet med den foregående model understøtter Gladius Mini S montering af mere tilbehør som for eksempel Grabber Claw, GoPro-kamera osv. Det giver mulighed for at montere tilbehør som en robotklo til at samle genstande op eller indsamle prøver af materialer under vand. Dronen kan også udstyres med et bevægelseskamera til at tage undervandsbilleder i flere positioner på samme tid, hvilket gør den endnu mere nyttig.

Batteriet er desuden opgraderet, så batterilevetiden er øget med 70 procent. Dronen har en driftstid på 4 timer, og opladningstiden er 3,5 timer.

Undervandsdrone.

Den nye undervandsdrone kan styres med en medfølgende fjernbetjening og for eksempel en mobiltelefon.

Gladius Mini S har et indbygget kamera på 12 MP i 4K/1080p og EIS-billedstabilisering til at dokumentere livet under vandoverfladen. Billederne kan gemmes på et microSD-kort på 64 GB.

To kraftige LED-lamper giver en skarp billedkvalitet selv under meget dårlige lysforhold, lover producenten. Lamperne har en total effekt på 2400 lumen.

To versioner i juni

Fjernbetjeningen og mobiltelefonen eller computeren tilsluttes direkte med kabel. Dronen understøtter live-broadcasting, deling på sociale medier, time-lapse-fotografi, slowmotion, hurtig redigering af de optagede billeder og videoer, og den har HDMI-udgang.

Kabinettet er i en aluminiumslegering, og dronens samlede vægt er i underkanten af 3 kilo.

Dronen findes i to versioner (kabellængde), og den fås fra juni. Gladius Mini S 100 M koster 13.290 kroner, mens prisen for Gladius Mini S 200 M er 13.990 kroner.


TAGS
Drone
legetøj
undervandsdrone
undervandskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S