Home » Gaming & Konsoller » Ikonisk gamingmus får trådløs efterfølger – vejer blot 99 gram
Ikonisk gamingmus får trådløs efterfølger – vejer blot 99 gram

Ikonisk gamingmus får trådløs efterfølger – vejer blot 99 gram

Share

Roccats kendte gamingmus Kone XP lanceres nu i trådløs version. Kone XP Air kommer med egen lade-stander og er klar til brug på 10 minutter

At spille med kablet mus har hidtil været det gode råd til gamere, der ønskede hastighed og præcision. Men trådløs teknologi er i disse år ved at indtage spilmarkedet. Gamingspecialisten Turtle Beach er hoppet på bølgen med Roccat Kone XP Air – en trådløs mus med kraftige ambitioner, hvad angår lethed, præcision og hastighed.

XP Air er den trådløse version af den velkendte Roccat Kone XP. I sin nye udgave henter spillemusen fart og tempo fra Roccats såkaldte Stellar Wireless-teknologi, som optimerer det trådløse signal ved hjælp af blandt andet fintunet hardware og firmware.

Se også:  Microsoft vil købe Activision Blizzard: Et stort boost for Xbox Game Pass-universet
Switches optimerer input

Blandt de stærke hardware-komponenter er Roccats optiske Owl-Eye 19K DPI-sensor og de særlige Titan Optical Switches. At levere hurtige, præcise input fra taster og knapper via underliggende switches er nemlig ikke forbeholdt gaming-tastaturer.

I alt har Roccat Kone XP Air 29 programmerbare funktioner, så musen kan indstilles til præcis det formål, du har brug for. Desuden er musen ergonomisk designet og vejer blot 99 gram.

Trådløse standarder arbejder sammen

I brug modtager og leverer XP Air signal via Wi-Fi, Bluetooth eller USB-C (sidstnævnte giver mulighed for kablet tilslutning). Stellar Wireless indebærer, at signal fra Wi-Fi og Bluetooth samarbejder i overlap, så du ikke mister et eneste input.

Se også:  Guide: Optimér din mus og dit tastatur i Windows 11

Du kan selv bestemme, om du vil game trådløst eller kablet. Skulle du have glemt at lade op, er Kone XP Air klar til brug via det medfølgende PhantomFlex USB-C-kabel.

Klar til kamp på 10 minutter

Alternativt kan du oplade XP Air med den medfølgende oplader-stander Aimo Rapid Charge. Opladeren kan indstilles til at vise over 16 millioner farver og er kompatibel med andre Aimo-enheder.

XP Kone Air er klar til fem timers intens gaming efter 10 minutters opladning i standeren. På en fuld opladning kan du spille løs i 100 timer.

Roccat Kone XP Air leveres i farverne sort og Arctic White til en pris af 1349 kroner. Musen er på markedet 22. august.


TAGS
Gaming
gamingmus
Gamingtastatur
mus
Spil
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S