Home » Mobiltelefon » Ny topmobil fra Samsung – Galaxy S10 sætter nye standarder for design og kapacitet
Ny topmobil fra Samsung – Galaxy S10 sætter nye standarder for design og kapacitet

Ny topmobil fra Samsung – Galaxy S10 sætter nye standarder for design og kapacitet

Share

Samsungs nye flagskibsmobiler byder på op til 12GB ram, 1TB lagerplads, 4500 mAh batteri samt lynhurtig Wi-Fi 6 og kommer i en version med 5G- forbindelse. Trods kapaciteten er de tre modeller i serien slanke og lette, og har en skærm der med undtagelse af et lille kamerahul dækker hele fronten

Mobilproducenterne har gjort hvad de kan for at udradere rammerne omkring skærmene på deres smartphones. De fleste er endt med et ”notch” i toppen, men nu går Samsung et skridt videre. De nye Galaxy S10-modeller har skærm, der dækker hele fronten, kun med en undtagelse af et lille hul i toppen.

I dette hul sidder både selfiekamera, ansigtsgenkendelse og irisscanner. Indbygget i skærmen er desuden en fingeraftrykslæser, der ved at optage dit fingeraftryk med lyd og ikke billede, skal være betydeligt sværere at narre end de fleste andre.

Mobilerne, som netop er blevet afsløret ved et stort anlagt event i London, kommer i fire forskellige versioner. En standard-mobil med 6,2” skærm, en Plus-model med 6,4” skærm, e-model med 5,8” skærm og så en 5G-version med 6,7” skærm. Kun de tre første kommer dog til Danmark i første omgang.

Se også:  Så vildt er kameraet i Huawei P40 Pro - se funktionerne i brug
Gigantisk lager

Især Plus-modellen er interessant, når det gælder specs, for det er den første smartphone på markedet, der kan fås med 1TB indbygget lagerplads. Med microSD-kort kan du komme helt op på 1,5TB. I denne version er der desuden hele 12 GB ram.

Galaxy S10 har også et kæmpe batteri på 4,100 mAh, dog ikke helt så stort som 5G-modellen, der har 4.500 mAh.

Standard-versionen har 8GB ram, 128 eller 512 GB lager og 3.800 mAh batteri, mens e-modellen, der er tænkt som en ”billig-version” med de mest essentielle egenskaber, har  6GB ram og 128 GB lager samt batteri på 3.100 mAh.

Alle tre modeller har hurtig opladning, både kablet og trådløst, og giver mulighed for at oplade andre enheder trådløst, når man ligger dem på bagsiden af mobilerne.

De får deres kræfter fra en octa-core Exynos-processor med forskellige hastigheder, og de vil være blandt de første smartphones med Wi-Fi 6, som giver fire gange højere internethastighed end den nuværende standard.

Se også:  Video: Så vildt er 100 x zoom med Samsungs nye supermobil
Op til fem kameraer

I forhold de foregående modeller i Galaxy S-serien er der udvidet med et ekstra kamera på bagsiden. I hvert fald for standard-modellen og Plus-modellen. Du får mulighed for at skifte imellem zoom, wide og ultrawide. Dertil kommer en ny Super steady video feature, som skal give stabile videooptagelser. I e-modellen må du undvære zoom-kameraet. I Plus-modellen får du til gengæld dualkamera på fronten med standard 10MP objektiv og 8MP vidvinkel (90°).

Alle tre modeller er på markedet d. 8. marts og kan allerede forudbestilles nu. De lanceres sammen med de nye Galaxy Buds, et sæt helt trådløse in-ears, der kan oplades trådløst – eksempelvis når du ligger dem bag på mobilerne.

Priserne bliver 7.199 kroner for Galaxy S10, 5999 kroner for Galaxy S10e, 7.999 kroner for S10+ 128 GB, 9.699 kroner for Galaxy S10+ 512GB og 12.699 kroner for 1TB-version.

Vi fik et kig på de tre nye Galaxy S10 modeller i London.

Vi fik et kig på de tre nye Galaxy S10 modeller i London.


TAGS
Galaxy
galaxy s10
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S