Home » Mobiltelefon » Ny topmobil fra OnePlus kommer inden måneden er omme
Ny topmobil fra OnePlus kommer inden måneden er omme

Ny topmobil fra OnePlus kommer inden måneden er omme

Share

OnePlus 6T bliver præsenteret den 30. oktober i New York. Det globale lanceringsevent har titlen “Unlock The Speed” og 1300 billetter bliver sat til salg

Med lanceringen af den anmelderroste OnePlus 6 har OnePlus oplevet det mest succesfulde år nogensinde. Og nu er de klar til at præsenterer OnePlus 6T til det globale launch event “Unlock the Speed” i New York den 30. oktober kl. 16.00.

Til eventen vil der være et stort fokus på det globale OnePlus Community, der fortsat hjælper med at udvikle og vise retningen for OnePlus. OnePlus vil sammen med deres community fejre annonceringen af OnePlus 6T ved at afholde det største community event i virksomhedens historie.

Se også:  Den stærkeste teknologi i lækker storskærmsmobil

1300 billetter bliver fra i dag sat til salg til “Unlock The Speed”. Deltagere til eventen bliver de første i hele verden, der får lov til at opleve OnePlus 6T’s hastighed. Samtidig får deltagerne mulighed for at deltage i en række interaktive aktiviteter og se eksklusive demoer. Derudover får deltagerne en goodiebag til en værdi af mere end 450 kroner.

Skulle du være i New York d. 30. oktober og have lydt til at deltage eller er du så stor fan af OnePlus at du straks går i gang med at planlægge turen nu, er kan du købe billetter til eventet for 195 kroner. Early Bird billetter koster 125 kroner, men så skal du købe allerede i dag. “Plus One” billetter, hvis du vil have en eller flere ledsagere med, koster 141 kroner. Billetterne kan købes her.

Se også:  Huawei kommer med ny smartphone til danskerne i morgen

Passer en tur til New York ikke lige ind i dine planer, så er der også mulighed for at følge med hjemme fra sofaen via livestream. Du skal blot skrive dig op på denne side: www.oneplus.com/6T/launch.

Læs vores anmeldelse af OnePlus 6 her.


TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S