Home » Energi » Ny tjeneste kan nedbringe dine strømudgifter med tæt på 40 procent
Ny tjeneste kan nedbringe dine strømudgifter med tæt på 40 procent

Ny tjeneste kan nedbringe dine strømudgifter med tæt på 40 procent

Share

Ved at finde de tidspunkter på dagen, hvor energien er grøn og billig, skal den nye tjeneste, tado° Balance, kunne nedbringe hustandens energi-omkostninger med cirka 38 procent

tado°, der er blandt de store spillere indenfor intelligent styring af indeklima, lancerer i dag tado° Balance, der skal “revolutionere fremtidens energiforbrug i hjemmet og den vedvarende energi”, som det hedder sig i pressemeddelelsen.

Udnytter den grønne energi optimalt

Priserne på vedvarende elektricitet svinger enormt. Når vind- og solenergi er let tilgængelig, falder priserne markant.

El-biler fungerer allerede med opladere, der synkroniserer med tariffer og kun oplader bilen i løbet af natten eller på tidspunkter med lavere priser. Med tado° Balance vil varmepumpen eller airconditionanlægget gøre det samme.

tado° Balance udnytter tiderne med lave energipriser til at udføre hovedparten af hjemmets opvarmning eller nedkøling, samtidig med at beboernes foretrukne temperatur opretholdes.

Tæt på 40 procents besparelse

Ved at anvende intelligente termostater sparer forbrugerne i gennemsnit 22% i energiomkostninger. Med tado° Balance nedbringer forbrugerne deres omkostninger med yderligere 20% procent.

Se også:  Sæt adapteren i stikkontakten – så fjernstyrer du boligen og kan spare strøm

Alt i alt vil brugere, der balancerer deres energiforbrug i hjemmet, opnå besparelser på typisk 38%, ifølge tado°. Tager man for eksempel en gennemsnitlig dansk pris på elektricitet på 3,21 kr. per kWh, vil kunder, der anvender tidsvarierende tariffer i kombination med tado° Balance, kun betale 1,99 kr. per kWh.

Det betyder ikke kun billigere regninger for husstanden, men kan også være en vigtig brik i energiomstillingen. Vi kan ikke kontrollere, hvornår solen skinner, eller vinden blæser, men vi kan styre forbruget i hjemmene, så det passer til de tidspunkter, og det hjælper den nye tjeneste med.

tado°’s medstifter og CPO Christian Deilmann siger, “Hvis Europa ønsker at lykkes med energiomstillingen, er vi nødt til at matche efterspørgslen efter energi med det udbud, der er tilgængeligt. tado° Balance parrer hjemmets energiforbrug med den vedvarende forsyning og baner derved vejen for, at energien omstilles, så andelen af vedvarende ressourcer øges.”

Se også:  Elprisen falder

På nuværende tidspunkt kommer 79% af hjemmets energiforbrug fra opvarmning. Ved at reducere energiomkostningerne giver tado° Balance kunderne et incitament til at anvende elektriske varmeløsninger som fx varmepumper.

Kræver abonnement

tado° Balance lanceres i dag i Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Spanien, Danmark, Norge, Sverige, Østrig og Schweiz til Android og iOS, og flere lande vil følge efter. tado° Balance er en tjeneste inde i tado° app, som koster 25 kroner pr. måned eller 195 kroner om året. Man kan prøve Balance gratis i en måned.
For at opsætte tado° Balance skal brugerne blot vælge deres land og region, og så vil tado° Balance automatisk følge engrosprisen på elektricitet i hvert land eller region, uanset energileverandøren.

Kunder med tidsvarierende tariffer såsom aWATTar Hourly, Tibber eller Octopus Agile vil opnå de største økonomiske besparelser på grund af de varierende priser på energi, de leverer (andre tidsvarierende tariffer er tilgængelige).


TAGS
energi
Strøm
Tado

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S