Home » Andet » Ny tilbuds-app klar – har priser på over 40.000 varer
Ny tilbuds-app klar – har priser på over 40.000 varer

Ny tilbuds-app klar – har priser på over 40.000 varer

Share

Hvis du tit leder efter metoder til at optimere din tid både privat og i arbejdet, så kan du med fordel læse med her. Her følger nemlig en nem vej til at spare penge og tid og en vej til større synlighed for dig på nettet. En vej til optimering privat og i arbejdet

Vil du gerne spare penge på alle dine indkøb hurtigt og nemt? Så er her en app for dig. Her kan du finde den billigste varer og desuden finde alternativer til dine indkøb. Her kan du simpelthen slippe for tilbudsavisen og have det hele samlet på et sted. Med den nye tilbuds-app Beepr kan du nemlig både sammenligne varer og dele en indkøbsseddel med din husstand. Du kan desuden finde sundere alternativer til vare og tilmed opskrifter.

Det er altså en app, der samler alle indkøbs- og hverdagsbehov et sted. Det er derfor den ultimative tidsparer i hverdagen, hvor det hele skal gå lidt hurtigt. Med den slipper du for at halse fra det ene supermarked til det andet for at jage de gode tilbud.

Hvis du ønsker mere trafik på dit firmas hjemmeside

Du har måske hørt om SEO, måske er det ganske bekendt for dig, måske undrer du dig, over hvad det er. Hvis du skal ud over rampen med en hjemmeside eller et produkt, så kan det være en stor hjælp at undersøge SEO. Det står for søgemaskineoptimering og handler om at gøre hjemmesider og internetdomæner mere synlige ved en søgning på Google.

SEO er et genialt redskab, hvis du skal have flere kunder eller gæster gjort opmærksomme på dit produkt eller din tilstedeværelse på nettet. Der er mange firmaer, der er specialiseret i SEO, og du kan derfor nemt og hurtigt få hjælp til synligheden på nettet.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S