Home » AOD Pro » Stor nyhed i Microsoft Teams – nedbryder barriererne mellem virksomheder
Stor nyhed i Microsoft Teams – nedbryder barriererne mellem virksomheder

Stor nyhed i Microsoft Teams – nedbryder barriererne mellem virksomheder

Share

Microsoft er tæt på at indføre en ny funktion på samarbejdsplatformen Teams. Den vil gøre det muligt for kunder og partnere at kommunikere på en måde, de ikke tidligere har kunnet

I løbet af juli får samarbejdsværktøjet Microsoft Teams en helt ny funktion, som vil knytte virksomheder og deres partnere eller kunder tættere til hinanden, oplyser Microsoft.

Teams Connect hedder nyheden, der blev vist i en begrænset preview i marts. Den gør det i korthed muligt at dele kanaler i Microsoft Teams på tværs af flere organisationer.

Med den nye funktion kan folk samarbejde problemfrit i det samme digitale miljø, selvom de for eksempel ikke er ansat i det samme firma. Man kan med andre ord skabe samarbejdskanaler i Teams på en måde, der ikke tidligere har været muligt.

Se også:  Zoom skal være lettere at bruge på Chromebooks
Sådan fungerer det i praksis

Kunder, partnere, leverandører eller andre uden for en organisation kan med Teams Connect udnytte alle de samarbejdsmuligheder, som Microsoft Teams samler: ikke mindst mødefunktionerne, men også chat, samarbejde om apps, deling af dokumenter i realtid osv.

Hvordan kommer Teams Connect til at fungere i praksis? Ifølge Microsoft vil det være sådan, at når du opretter en ny kanal, vil det kunne ske med en ny kanaltype, en delt kanal, hvortil man kan invitere både enkeltpersoner eller hele teams. Det kan være fra så mange eksterne organisationer, som har behov for.

Den inviterende organisation kan samtidig kontrollere, i hvilket omfang interne og eksterne brugere får adgang til data og information gennem Teams Connect.

Se også:  Her giver pegefeltet adgang til lyd, billede og chat under Zoom-møder

Microsoft vil også løbende styrke Teams-platformen ved at inkorporere flere tredjeparts-apps, således at Teams efterhånden bliver til et samarbejdsværktøj, hvor man kan ordne en lang række opgaver i en gruppe, hvad enten den udelukkende består af en organisations egne medarbejder eller også omfatter personer fra andre virksomheder, institutioner eller branchefællesskaber.


TAGS
microsoft teams
Onlinemøder
videokonference

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S