Home » AOD Pro » Ny switch til hurtige Wi-Fi 6-netværk og små virksomheder
Ny switch til hurtige Wi-Fi 6-netværk og små virksomheder

Ny switch til hurtige Wi-Fi 6-netværk og små virksomheder

Share

En ny switch fra Lancom kan tilkobles mange enheder, den lever op til kravene i et Wi-Fi 6-miljø og egner sig ifølge producenten til hjemmekontorer og små virksomheder

Alle led i kæden skal kunne følge med, hvis virksomhedsnetværket skal holde høj hastighed – for eksempel i forbindelse med Wi-Fi 6-baserede access-points. En ny switch fra den store tyske leverandør af netværksudstyr Lancom bliver ikke det svage led, lover producenten.

Lancom GS-3510XP er skabt til netop netværk med høje ydelseskrav, og den er af PoE-typen, hvor også den nødvendige strøm overføres via netværkskablet.

Switchen er udstyret med fire 2,5 G- og fire 1G-Ethernetporte foruden to 10G SPF+-uplinkporte. Den kan altså trække op til 10 enheder herunder Wi-Fi 6-acess-points som Lancom LX-6400 eller LX-6402.

Op til otte enheder kan tilsluttes via switchens PoE+-porte (IEEE 802.3at) og med en samlet PoE-effekt på 130 W er der ikke behov for yderligere strømforsyninger. Datakapaciteten på 68 Gbps giver godt med reserver under hårde belastninger. Switchen afkøles af passive komponenter for at sikre lydløs drift. Dette gør GS 3510XP velegnet til brug i små til mellemstore virksomheder og hjemmekontorer.

Se også:  4G er langt fra dødt: 3 moderniserer hele netværket
Konfigurerbar adgangskontrol

Nyheden tilbyder mange sikkerheds- og styringsfunktioner: IEEE 802.1X, (port-, enkelt-, multi- og MAC-baseret), adgangskontrollister (ACL’er) samt VLAN-tagging i henhold til IEEE 802.1q. Sikre kommunikationsprotokoller som SSH, SSL og SNMPv3 muliggør professionel fjernnetværksadministration. Omskifteren understøtter også TACACS + til godkendelse, autorisation og regnskab. Dual-stack-implementering gør det muligt for switchen at fungere i rent IPv4-, rent IPv6- eller i et blandet netværk.

Ud over de klassiske distributionsfunktioner kan GS 3510XP håndtere layer-3-opgaver og tilbyde en DHCP-server eller at definere faste netværksruter på tværs af et eller flere netværkssegmenter. Det har de fordel, anføres det, at belastningen på router eller firewall begrænses, at datahastigheden øges, og at der frigøres yderligere kapacitet til ekstern datatrafik.

Se også:  Wi-Fi 6 er kommet – og hvad så …?
Styring fra skyen

Switchen kan som forgængere styres ved hjælp af en web-brugerflade, fra kommandolinjen eller via Lancoms egen Management Cloud (LMC). I kombination med LMC har netværksadministratorer mulighed for cloud-management ved hjælp af softwaredefineret netværk (SDN). Alle de nødvendige netværkskonfigurationer inklusive VLAN’er tildeles og koordineres automatisk på tværs af placeringer, lyder forklaringen. Med et museklik kan udrulning og opdateringer altså udføres på samme tid.

Lancom GS 3510XP har en europæisk pris på 599 euro eks. moms, oplyser virksosmheden. Den er set herhjemme til 4864 kroner.


TAGS
netværk
Switch
Wi-Fi 6

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S