Home » Bærbar computer » Microsoft klar med ny Surface Pro
Microsoft klar med ny Surface Pro

Microsoft klar med ny Surface Pro

Share

Den nye Surface Pro er endnu lettere end forgængeren og ydeevnen er øget, så du får 50 procent ekstra batteritid i forhold til Surface Pro 4

Alt på den nye Surface Pro er blevet strømlinet og forfinet. Fra de blødere, runde kanter, til kameraerne, der er skabt, så de går i et med skærmkanten.

Surface Pro måler 8,5 mm. i bredden og vejer 0,76 kilo, hvilket gør den lettere end tasken, den opbevares i. Samtidig bringer den ydeevnen fra en 7. generations Intel Core-processor ned i et spinkelt, stilrent design.

Det nye tastatur, Signature Type Cover, leverer høj kvalitet, mens afstanden på 1,3 millimeter mellem tasterne gør det muligt at skrive hurtigt og præcist. Et trackpad af glas med femfingers multi-touch-funktioner muliggør stor præcision, mens hele tastaturet er pakket ind i et blødt og holdbart Alcantara-stof, der giver god støtte til håndfladerne. Den nye Surface Pro vil også være tilgængelig med 4G senere på året.

Se også:  Microsofts smarte møderumskærm kommer nu til Danmark
Den mest alsidige Surface

Surface Pro er ikke kun en dynamisk laptop, men også et mobilt kreativt studie, som med en 12,3 tommer PixelSense-touchskærm understøtter Surface Dial og den nye Surface Pen. Den nye Surface Pen er dobbelt så præcis som forgængeren med mulighed for at tegne og skrive hurtigt og flydende med skygger og hældning. Specialudviklet silicium i den nye maskine og i Surface-pennen vil forbedre skriveoplevelsen i Office 365 og Windows 10 med Microsoft Whiteboard.

Et mobilt, kreativt studie

Surface Pro tager oplevelsen af at arbejde kreativt i Surface Studio og fører den over i mobil form. Takket være et nyt hængsel, der kan justeres til 165 grader, er det muligt at sætte den nye hybrid i ’Studio Mode’ og selv indstille skærmen til den rigtige vinkel.

Den 12,3 tommer PixelSense højopløsningsskærm er skabt til at understøtte den nye Surface Pen og kreativ udfoldelse, mens de 4096 niveauer af berøringsfølsomhed giver forbedret præcision og respons. Samtidig registreres pennens hældning, som gør det lettere at lave skygger og ramme præcist, når man tegner og skriver. Den nye Surface Pro gør det også muligt at bruge Surface Dial på skærmen. Hvis man placerer Dial-hjulet på skærmen, dukker der en række digitale værktøjer frem, så man hurtigt kan finde genvejene og komme ind i et effektivt arbejdsflow.

Se også:  Huawei kan nu handle med Microsoft igen

Surface Pro kan købes fra 7.299 kroner inkl. moms og kommer i grå farve til Danmark, mens coveret kommer i følgende farver: platin, bordeaux, koboltblå og sort. Den kan forudbestilles 23. maj og lander i butikkerne den 15. juni 2017 på 26 markeder, herunder Danmark. Den nye Surface Pro samt Surface Pro Signature Type Cover kan forudbestilles fra i dag i Microsoft Store samt hos udvalgte forhandlere. Den nye Surface Pen udkommer i løbet af de kommende uger.


TAGS
hybrid
Microsoft
Surface

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S